Općenito > Generalno o skuterima

Kupovina novog skutera - POMAGAJTE !!!

<< < (8/11) > >>

IZd:
Hvala svima,...po svemu sudeći morat ću skočiti do Splita (mislim da mi neće teško pasti) samo da vrijeme bude dobro do tamo, a nazad ću valjda s opremom pa mi neće vremenski uvjeti smetati.

Kao zanimljivost želim Vam reći da sam jučer ušao u jednu vrlo malu trgovinu moto opremom  i kad sam trgovcu rekao što vozim (još sam se htio pohvaliti), "oprao" me je do daske. Kako je on vozač i ljubitelj motora, opere mi maksimalno skutere, tako da sam jednostavno ostao u šoku i slušao 30 min objašnjenja zbog kojih je skuter "xranje", a motori su super. Ubio je u meni svu pozitivnu energiju prema mom novom ljubimcu... Naslušao sam se priča o nesigurnosti, smrtnosti, te da je skuter putujuća smrt na cesti, ...itd. Znam da svatko svoga konja hvali, ali ovako "opisati susjedovog" to stvarno nisam očekivao.

eladio:

--- Citat: IZd - 05 Prosinac, 2006, 08:43:07 ---Hvala svima,...po svemu sudeći morat ću skočiti do Splita (mislim da mi neće teško pasti) samo da vrijeme bude dobro do tamo, a nazad ću valjda s opremom pa mi neće vremenski uvjeti smetati.

Kao zanimljivost želim Vam reći da sam jučer ušao u jednu vrlo malu trgovinu moto opremom  i kad sam trgovcu rekao što vozim (još sam se htio pohvaliti), "oprao" me je do daske. Kako je on vozač i ljubitelj motora, opere mi maksimalno skutere, tako da sam jednostavno ostao u šoku i slušao 30 min objašnjenja zbog kojih je skuter "xranje", a motori su super. Ubio je u meni svu pozitivnu energiju prema mom novom ljubimcu... Naslušao sam se priča o nesigurnosti, smrtnosti, te da je skuter putujuća smrt na cesti, ...itd. Znam da svatko svoga konja hvali, ali ovako "opisati susjedovog" to stvarno nisam očekivao.

--- Kraj citata ---

razumjem da motor pruza veci gust, ali ovo ostalo... uf.. steta sto tako nesto meni nitko ne kazec :laughing9:  :glasses9:

Doomsday:
Street moj, Šago je OK ali ima već neko vrime da je taj popust završija...  :confused5:

IZd, najbolje ti je pregledat one linkove šta san ti da, pa onda nazvat Šagu prije nego dođeš, kako nebi bezveze iša 2 puta, pitaj imaju li artikle koji te zanimaju, i otprilike broj koji bi ti moga pasat, ako nemaju, zamoli ih da naruče, to im stigne za 1-2 dana, tako da maxsimalno uspiješ odradit u jedan dan...

I da, pitaj za cijene, mislin da su oni 5% skuplji nego Šepić u ZG... Možda da ipak odeš u ZG, tamo je glavno skladište, a valjda će ti neko od forumaša iz metropole dat ruke i odvest te do njih... Dobro bi bilo i Šepića nazvat prije nego odeš tamo, da vidiš imaju li sve šta bi ti tija... A i ako misliš uzimat dosta stvari, 5% nije malo, skupi se...

ŠAGO, Vukovarska 60, 21000 Split, 021/532-432

ŠEPIĆ COMMERCE - MOTOOPREMA, Rastočka 14, 10020 Zagreb - Blato, 01/6141-062

A kad si već gori, ako ne nađeš od IXS-a nešto šta ti treba, tu ti je i Magnetix, valjda ti deda može neki popust sredit... :laughing7:

filiplatinovicz:
Ako ne nadjes kod Sepica, dodnji u Magnetix po popust! Nemrem bilivit!  :angry9:

Doomsday:
Ne se ljutit, Magnetix ima IZUZETNO kvalitetan asortiman, ali nažalost, to obični znači i skuplji...  :binkybaby:
Kako ja, a pretpostavljam i većina, ne mogu baš ne brinit o tome, forumašima mojim dragim govorin ka šta bi sebi kupija... :happy8:
Ali, ako se može, svi, ali baš SVI brandovi u Magnetixa su HIGH QUALITY, i potpisujem svaki izbor iz njihovog asortimana...  :icon_thumright:
Jel sad sve jasno i OK...?   :icon_scratch:

E, i još, da naglasin:
Kožne LOGO (vrhunske) moto jakne, na suludom popustu, do isteka zaliha, ko može i nađe sebi veličinu, nek ne žali para, stvarno se isplati...  :icon_thumright:
http://www.magnetix.hr/logo_jakne/index.htm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju