Općenito > Generalno o skuterima

Kupovina novog skutera - POMAGAJTE !!!

<< < (4/11) > >>

cigo ricer:
Ja sam kupio nexusa ovaj petak(znaci prije 4 dana) i motor je stvarno dobar,jako je miran u zavoju,dobro koci...
Istina je da je prostor pod sicom pre mali (ne stane kaciga unutra)
I ne svidja mi se to sto je vjetrobransko staklo pre nisko i vjetar ti puse ravno u glavu.

Vozio sam i x8 i po meni se puno ljepse voziti na nexusu,ljepse ide u zavoj i sve....

Ja sekunde nebi dvoumio izmedju ta dva dva skutera.

filiplatinovicz:
ako zamislis za sto osobi skuter treba i kako ga pretezno kani koristiti - neksus je na prvom mjestu, bez dvojbi!

cigo ricer:

[/quote]

pogledaj na ovom linku kaj sam ti ja dao za neksusa kaj sve dobis uz njega(kofer medju ostalom)
[/quote]

Vise ne djele kofere,sad je samo popust od 15%

IZd:
Vidim da većina Vas kao i ja naginje Nexus-u. Hvala Vam svima na pomoći. I ja naginjem prema Nexus-u. Kako sam shvatio Nexus ima dvije mane u odnosu na konkurenciju:
- nema mjesta ispod sjedala (zar je moguće da ne stane niti 1 integralna kaciga)!?
- "malo" je neudobniji od ostalih!?

Dodatno su mi neki prijetelji spomenuli (iako je njihovo znanje o motorima i skuterima nije preveliko) da je održavanje za Nexus (pri tome su spomenuli gume???) puno skuplje u odnosu na ostale skutere iz klase!? Ima li tu istine ili je to "patka"???

filiplatinovicz:
jedna integralka stane pod sjedalo neksusa... neudobniji je ja suvozača od nekih drugih u klasi jer je sportskiji,
a gume za sve stoje podjednako. Ovisi o marki i kvaliteti no sijena kompleta koji je uputno promijeniti svakih 5000 km ne bi trebala prelaziti 1000 kn. održavanje je unutar piaggio grupacije podjednako za sve skutere u pojedinim klasama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju