Tehnički kutak > Tuning skutera
naručio sam mhr replicu, nabavio ju i sad pitanje u vezi razrade
ryder on the storm:
--- Citat: Crazy Kuree - 28 Lipanj, 2008, 13:40:06 ---meni je sa shotom i MHR replicom + 21 (e5 gljiva) trošio od 5.5 do 8l koliko se sjećam
--- Kraj citata ---
PA MENI TROŠI 6-7 samo sa spuhom, probably je raštelan, al sredit ću to kad budem stavljao kit, znači replica sa replica spuhom i multivarom ,karb serijala (zasad), koliko bi trebo trošit ako se dobro uštima,koliko bi bilo ubrzanje 0-100 i krajnja?
igor.sb:
--- Citat: majic_sk - 28 Lipanj, 2008, 13:55:53 ---šta u najgorem slučaju može biti mašini, ak se voziš sa premailim karbom, recimo tim 17.5??
--- Kraj citata ---
pa zariba ti, jos ako je replica, onda ju mos baciti u smece jer je alu
Crazy Kuree:
klip se istopi što se meni dogodilo na gusu a replica je još osjetljivija meni 2 klipa zbog semeringa sjeba**, a u replice teško da će ti stradat cilindar nije samo u mene bio slučaj i u županji imam par drugova kojim se istopi klip a cilindar netaknut tak je i u mene oba put bilo... a et u mojeg frenda ovaj sad kit šta je u mene u njega je bio sa shotom isto i ovaj moj 21 šta sam imo na replici i nejmu je trošio preko 10 tak on tvrdi al smjesa mu je bila preeebogata
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2008, 14:02:53 ---
--- Citat: majic_sk - 28 Lipanj, 2008, 13:55:53 ---šta u najgorem slučaju može biti mašini, ak se voziš sa premailim karbom, recimo tim 17.5??
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nemora znaciti da ce mhr replica zaribati na 17.5
Prijatelj vozi vec 2 godine, redovito odrzava ima vec 12 000km.
Karburator je iz malossi pakiranja....
majic_sk:
--- Citat: SlowRider - 28 Lipanj, 2008, 14:47:24 ---
--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2008, 14:02:53 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nemora znaciti da ce mhr replica zaribati na 17.5
Prijatelj vozi vec 2 godine, redovito odrzava ima vec 12 000km.
Karburator je iz malossi pakiranja....
--- Kraj citata ---
ma ja imam dell-ov 17.5 serijski šta dolazi uz skut...
a ak bi stavio malossi sport ( koji je mislim slabiji od mhr replice) jel bi svejedno morao stavit barem karb 19??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju