a jbga, nisam prije vidio temu, uglavnom se gleda da je sto osjetljiviji sub, moj JBL P1222 ima osjetljivost od 97 db, pa gledas raspon frekvencija, tube izbjegavati... oni pioneer jeftini subovi sa plasticnom membranom su samo za DB drag i daju tupav kick samo, od kvalitete nista... ako neko cilja na kvalitetniji zvuk, mislim da je papirnata membrana jos uvjek naj... isto obratis paznju na hod membrane, takodjer pise u specifikacijama, ne pratim vec neko vrijeme to, pa treba proucit to malo...
inace, najbolje je kupit samo driver, pa sam slagat neku kutiju od MDF-a jer su vecinom vec slozeni subowi onak, prosjecne kvalitete... za dublji i precizniji bas gledat kompresijsku kutiju (znacu zatvorenu)
kablove sto deblje, pogotovo za pojacalo, ispod 20 kvadrata nebi iso... pazi kad spajas sa pojacalom jel ces u bridge spajat ili ces imat neki monoblok ... i ne odmah gain navinuti do kraja
Kaj se radio jedinica tice, ja sam super zadovoljan sa JVC DVD radiom, vec je nekih 6 godina u autu i super radi i ima tonu postavki ...