Stavio sam diznu 60, saraf smjese odvidao krug i po. Sada skuter ide puuuno bolje
Jako fino vuce, nema vise gusenja na visokom gasu.
Pri kraju gasa vise nema ubrzanja do kraja gasa tj. radi isto ali puno bolje nego prije.
Sada mogu po uzbrdici (srednjoj) cak i ubrzavati
Na pocetku gasa nije da bas pocupa ali radi sasvim solidno sto je pretpostavljam normalno za serijski diesis.
60 sada dostigne prilicno lako (pogotovo kad se ugrije). Na ravnome bez problema 65, a na laganoj nizbrdici 70.
Vjerojatno bi i vise ali nisam forsirao jer nisam isao neki pretjerano veliki djir (cca 12-13 km).
Kad sam se vratio sam se probao igrati sa smjesom. Zavidavao sam do pola kruga. Poceo se gusiti malo prije toga.
Probao sam odvidavati ali nisam dosao do tocke gdje se gusi (negdje sam citao da kad se opet pocne gusiti pa onda malo vratiti). Na kraju sam vratio na krug i po i gotovo
Minimum sam morao dosta odvidati (bio je krug i po odvidan) da se smiri jer je relativno visoko radio ali sad radi ok.
Visinu igle sam probao pogledati ali nisam skuzio onako na brzinu kako izvaditi sajlu da dodjem do tog segera koji drzi iglu na odredjenoj visini (tako sam procitao da se podesava) pa sam pustio kako je. Znaci pojma nemam kako je igla podesena.