Nego dajte mi jos neke informacije u vezi ovog stylinga ovako:
Posto vidite od pada ove plastike su sazuljane onda napred kod zmigavca mala,ova sa slike bocna i ona napred velika je sa strane sazuljana ali je ova zanja samo pukla!Dajte recite mi sta mi je ciniti posto sam mislio da to sredim a nez odakle poceti!Par dana nakon pada otisao sam kod lakirera navodno najboljeg u gradu i puko mi cijenu 100eura za 3 plastike i jos +nez ni ja koliko ce me izaci to varenje te zadnje plastike pa sam mu rekao da cu vidjeti i nisam mu se ni javio vise!
Kako povariti ovo mogu li to sam i bojim se kad mi neki lakirer odradi da nece biti isto kao ova farba i razlikovat ce se npr jedna bocna plastika od druge ili slicno pa sad se dvoumim oko toga dal raditi ili ne raditi?
Dajte mi informacije od prilike koliko kod vas izadje lakiranje npr jedne bocne plastike ove sa sf-a bez ostecenja varenja i toga vec samo lakiranje i toje to!Gledo sam nesto od clana B.E.R.O temu kako je njemu lik radio one izvedbe i kontam radje dat toliko para i uradit sve nego 100e za ovo nista!Lud sam majke mi dajte mi savjete ne znam gdje da idem i sta da radim
a ovo u vezi dijelova sve je poruceno pa kad dodje eventualno par slika stavit da vidite kako je sve sjelo
!