Tehnički kutak > Garaža

Project BB chapter 2

<< < (6/10) > >>

cone4u:
I ja san kupio scooter s takvom gumom (skoro nova je bila ),zadnjon, ispred bt30, i toliko mi je bila dobra da san je nakon nekog vremena poslao u dim. Nekome pase nekome ne, a ocito i ovisi koja je guma ispred.

bjela04:
dobro veče dobri ljudi :D

od zadnjeg puta se skupilo nesto malo vremena pa sam i odradio nesto u vezi ovog "projekta"

kupljen je far od vxr modela tako da mi je srce na mjestu sto se tice toga, dalje vile stizu iduci mjesec kad bude placa  :icon_biggrin:

posto dolaze vile i imam podizac amortizera iza a i ovako je nogara bila niska i morao sam birat mjesta gdje cu ostavljat motor pa sam odlucio rijesit i to, odrezao sam ju prije nosaca federa i produzio za cirka 4 cm, ne zvuci puno no dovoljno da se ne prevrne sa nogare.

dalje, odlucio sam presvuci i "podnice" u carbon pa cete u prilogu vidjeti i sliku kako to izgleda..

zadnji detalj koji jos nije gotov a meni najbitniji je taj da sam osmilio princip blokade za sp-a, pomalo i jest komplicirano za izvest no ne izgleda tako..
naime, u "razvodnu kutiju" gdje ulazi jedna sajla a izlaze dvije dole kod rezervoara planiram staviti mehanizam koji cu sam izraditi a kojeg ce pokretati mali servo motorić, ideja je ta da imam prekidac u blizini ili na nekom pristupacnijem mjestu a da nije toliko vidljivo i kad ga prekinem servo motoric gurne mali ajmo kao reci klin koji udje u ovu kutijicu na slici i zablokira gas na 45-50 (naravno sve ce biti precizno izmjereno u koju poziciju dodje i na koju se mora staviti da se zablokira na zeljenu brzinu) i to je ajmo reci sva mudrost i nadam se da ce mi uspjeti uskoro. jedini problem je sto servo radi na 3-7V tako da ga ne mogu spojit na aku nego nabaterije no dobro. snimio sam i kratki video da vidite o cemu govorim.

do iduceg puta LP

EdoSP:
BB i na vrh gasa ide 70-80  :toothy9:

bjela04:

--- Citat: EdoSP - 17 Veljača, 2013, 23:30:32 ---BB i na vrh gasa ide 70-80  :toothy9:

--- Kraj citata ---

onda cemo ga morat postavit na sam vrh :P

gilera50:
odlicno ovo igleda sto je presvuceno u carbon svaka cast  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju