Tehnički kutak > Garaža

Project BB chapter 2

<< < (5/10) > >>

DinzPula:
Ja sam je imao godinu dana,frend ju je imao godinu dana,znaci prve dane drzi ko sotona,kasnije postane ko kamen i bjezi na sve strane,jedino je bio moj lijek sto sam je kasnije spaljivao,onda postane opet ko zvakaca i drzi ko sotona....Ali ja i frend smo zakljucili da su smrt gume...

bjela04:
vidit cemo kako ce se pokazat ovu sezonu ako ne budu okej mjenjamo nagodinu :D

DinzPula:
samo je pali i gas ahahha :D

interceptor:

--- Citat: DinzPula - 20 Siječanj, 2013, 14:17:08 ---Ja sam je imao godinu dana,frend ju je imao godinu dana,znaci prve dane drzi ko sotona,kasnije postane ko kamen i bjezi na sve strane,jedino je bio moj lijek sto sam je kasnije spaljivao,onda postane opet ko zvakaca i drzi ko sotona....Ali ja i frend smo zakljucili da su smrt gume...

--- Kraj citata ---
ja ih furam već 2 godine i mogu reći sve najbolje o njima. sviđaju mi se carbon plastike, ako se odlučim, dogovorimo se uz neku kavicu i klopu

bjela04:

[/quote]
ja ih furam već 2 godine i mogu reći sve najbolje o njima. sviđaju mi se carbon plastike, ako se odlučim, dogovorimo se uz neku kavicu i klopu
[/quote]

nije problem no nisam siguran bas da bih htjeo drugima radit porvenstveno zato sto ne moze uvijek ispast perfektno a ni folija nije bogzna kakve kvalitete

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju