Ostalo > Svijet računala i mobitela

štekanje videa

<< < (7/8) > >>

mhr-team:
eto sriko je rekao sve  :icon_thumright:
čekam da mi frend donese XP i da riješimo to pitanje..

paprikash:
skini evga precision (onaj stari bez x) pa vidi šta on kaže u vezi frekvencije i temperature

mhr-team:
problem riješen, kako ne znam ni sam... i dalje radi na 100MHz umjesto na 350, ali OK, bitno da radi i da ne šteka...
e sad ono najvažnije...

najveće moguće zahvale striki, a.k.a. kumu mihaelu  ;D
dečko mi je maximalno pomogao, što savjetima što sam preko team viewera itd...
što da kažem, prekjučer smo ostali od ponoći do 4 sata i pokušavao mi je na sve moguće načine pomoći ali nismo baš uspjeli...
danas mi je pomogao da instaliram win 7 i xp na isti laptop i pomogao mi je oko particija koje sam ja malo zaznuo  ;D

striko kume mihael od srca hvala i imaš ćevape čim te vidim  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

eto neka vam i striko kaže riječ-dvije o problemu i što smo napravili sve  :icon_thumright: :hello:

kkihalic:
heheheh to mi je poznato , ti sjediš i gledaš kaj on dela  :toothy12: , aj drago mi je da ste riješili sve  :icon_thumright:

strikoo:
Nema se što reći. Laptop ne podržava Windows 7. Grafički adapter je zastario, prastari upravljački programi koji ne rade kako bi trebali.

Nagovaram ga na Linux, ali neće slušati :D

Inače, Anto i drugi put, kad god što treba, samo se javi  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju