Ostalo > Svijet računala i mobitela
štekanje videa
mhr-team:
eto sriko je rekao sve :icon_thumright:
čekam da mi frend donese XP i da riješimo to pitanje..
paprikash:
skini evga precision (onaj stari bez x) pa vidi šta on kaže u vezi frekvencije i temperature
mhr-team:
problem riješen, kako ne znam ni sam... i dalje radi na 100MHz umjesto na 350, ali OK, bitno da radi i da ne šteka...
e sad ono najvažnije...
najveće moguće zahvale striki, a.k.a. kumu mihaelu ;D
dečko mi je maximalno pomogao, što savjetima što sam preko team viewera itd...
što da kažem, prekjučer smo ostali od ponoći do 4 sata i pokušavao mi je na sve moguće načine pomoći ali nismo baš uspjeli...
danas mi je pomogao da instaliram win 7 i xp na isti laptop i pomogao mi je oko particija koje sam ja malo zaznuo ;D
striko kume mihael od srca hvala i imaš ćevape čim te vidim :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
eto neka vam i striko kaže riječ-dvije o problemu i što smo napravili sve :icon_thumright: :hello:
kkihalic:
heheheh to mi je poznato , ti sjediš i gledaš kaj on dela :toothy12: , aj drago mi je da ste riješili sve :icon_thumright:
strikoo:
Nema se što reći. Laptop ne podržava Windows 7. Grafički adapter je zastario, prastari upravljački programi koji ne rade kako bi trebali.
Nagovaram ga na Linux, ali neće slušati :D
Inače, Anto i drugi put, kad god što treba, samo se javi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju