Ostalo > Svijet računala i mobitela
štekanje videa
mhr-team:
EVO jednostavno više ne znam što da napravim...
imam laptop acer aspire 7520...
na njemu je amd athlon 64x2 1,8GHz i ima 2GB DDR2 rama...
prije 5 dana sam obrisao komplet C i D particije i instalirao windows 7 64-bitni...
sve nepotrebne procese sam isključio, tako da mi u "leru" troši oko 600MB rama..
stavio sam i novu termalnu pastu na procesor, instalirao sve što mi je potrebno itd...
i onda problemi... niti jedan video dali na youtube, dali na nekoj drugoj stranici, dali recimo neki film koji je na disku ne mogu pokrenuti a da ne šteka itd...
recimo gledam na youtube i prilično brzo učita video, međutim šteka u 3pm :redface:
FeZox-team:
a koji je net u pitanju, meni steka zbog velikih gubitaka podataka tj. zbog pinga
veky_ban:
Meni je Acer Aspire 5750zg isto poceo trzat na youtubu, ne brutalno ali bi moglo postat. Srusio sam C particiju i sad je ko nov ali opet kad se par tabova otvori zna trzat. Procitao sam negdje da acerima procesori normalno rade na prilicno visokim temperaturama(vidi s nekim programom iznenadit ces se) pa neznam dal bi rjesenje bilo narucit s ebaya onaj vrag s ventilatorima da se stavi ispod laptopa. :dontknow:
nomad:
Da li ti je radilo dobro prije formatiranja?
silvio:
--- Citat: FeZox-team - 18 Siječanj, 2013, 16:03:44 ---a koji je net u pitanju, meni steka zbog velikih gubitaka podataka tj. zbog pinga
--- Kraj citata ---
--- Citat: mhr-team - 18 Siječanj, 2013, 13:34:59 ---EVO jednostavno više ne znam što da napravim...
imam laptop acer aspire 7520...
na njemu je amd athlon 64x2 1,8GHz i ima 2GB DDR2 rama...
prije 5 dana sam obrisao komplet C i D particije i instalirao windows 7 64-bitni...
sve nepotrebne procese sam isključio, tako da mi u "leru" troši oko 600MB rama..
stavio sam i novu termalnu pastu na procesor, instalirao sve što mi je potrebno itd...
i onda problemi... niti jedan video dali na youtube, dali na nekoj drugoj stranici, ali recimo neki film koji je na disku ne mogu pokrenuti a da ne šteka itd...d
recimo gledam na youtube i prilično brzo učita video, međutim šteka u 3pm :redface:
--- Kraj citata ---
sigurno mu nebi stekao film na kompu da je do neta :icon_scratch:
btw.neznam do cega bi moglo bit al moja preporuka je da bacis jos jednom nove windowse i nekako nevidim razloga zasto imas x64 posto imas 2gb rama tako da ti nista ne znaci
--- Citat: veky_ban - 18 Siječanj, 2013, 16:10:38 ---Meni je Acer Aspire 5750zg isto poceo trzat na youtubu, ne brutalno ali bi moglo postat. Srusio sam C particiju i sad je ko nov ali opet kad se par tabova otvori zna trzat. Procitao sam negdje da acerima procesori normalno rade na prilicno visokim temperaturama(vidi s nekim programom iznenadit ces se) pa neznam dal bi rjesenje bilo narucit s ebaya onaj vrag s ventilatorima da se stavi ispod laptopa. :dontknow:
--- Kraj citata ---
taj stalak s ventilatorima je po meni MUST HAVE za sve laptope koji nisu oznaceni kao ultra cool ili ti ga oni koji se uopce ne zagrijavaju
btw.dobro da si napiso,moguce da ti je to razlog stekanja,imao sam problem slican samo sta su meni igrice stekale na toshibi jer se previse zagrijavala sve dok nisam kupio taj stalak a nije ni pretjerano skup (200 kn)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju