Općenito > Maxiskuteri
Yamaha T-MAX
daRio:
--- Citat: nomad - 25 Siječanj, 2013, 11:09:25 ---Need for speed me ne pati vise, ako se nisam do sad izgustao onda nikad ni necu ;D
A i nedaju mi vise da si kupim neku jurilicu. Koliko meni treba za gust,i ponekad neki road trip po hr u dvoje to mi je taman.
--- Kraj citata ---
Vidim da si iz Pakraca ako ne grešim i za takvo mjesto i vožnju po okolici to je super stvar. Za Zagreb je malo preglomazan i nije okretan kao skuteri do 300 ccm.
Imao sam većinu skutera do 300 ccm i probao sam Max-a jer ga dva prijatelja imaju i njihovo mišljenje je isto.
Za Zg treba što uži i oktetniji skuter a to Max nije.
Da ne živim u Zg sigurno bi ga uzeo a ti nemaš tih briga i za tebe je to izvrstan izbor.
Sretno sa kupnjom. :icon_thumright:
3alfa3:
Pridruzujem se misljenju da ako lova nije problem, tmax je najbolje rjesenje
Sent from my HTC One X
Maestral:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Siječanj, 2013, 11:24:55 ---Pridruzujem se misljenju da ako lova nije problem, tmax je najbolje rjesenje
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
Slazem se s tim da po ovome sto si napisao o tome da ti maksimalna brzina nije bitna i da ti treba za povremeno lagano kruzanje u dvoje, mozda trebas razmisliti i o klasi 250ccm jer ti i ta klasa moze priziti dovoljno svega za upola cijene od T-Maxa s tim da je i registracija jeftinija, potrosnja manja i td.
Ako kupujes T-Maxa, budi siguran da ces ga i iskoristiti jer inace zali boze love.
nomad:
iskoristio bih ja njega za to nema brige :icon_biggrin: , ma malo mi je slabasan 250ccm mislim i x-max je isto fini motoric za duplo manje para,ali znam da ce mi dopizdit brzo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju