Općenito > Maxiskuteri

Yamaha T-MAX

<< < (2/3) > >>

Maestral:

--- Citat: nomad - 24 Siječanj, 2013, 09:28:56 ---Za tmax je cijena paprena, ali naspram konkurencije nekako mi najvise odgovara, vise mi znaci dobra upravljivost nego snaga
jer ionako su mi najveci gusti zavoji  ;D

--- Kraj citata ---

Onda pravac Split po jednoga.
Tamo su T Maxovi statusni simbol i masovno ih kpuju i pomorci koji ih malo voze pa se nadje jako uscuvani primjerci sa malo km ali cijena je paprena kud god okrenes i GP se zna naci u gotovo pola cijene T Maxa..

josip46:
U Splitu ti je svako drugi motor crni t max sa akrapovicen nadi par oglasa iz st da su ocuvani ili u yamahe pribudic i borcic u splitu po novoga

eladio:

--- Citat: nomad - 24 Siječanj, 2013, 09:08:40 ---E upravo tako nesto mi je i trebalo, odlican review  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvala,

ja ti taj skuter preporucam ako lova nije problem, nema tu dileme da je skuter odlican..

inace , nemam neko (nikakvo  :toothy3: ) misljenje o cesto uzimanom GP800 za usporedbu za T-Max...
nadovezat cu se na komentar o brzini , jer gp800 ima jako lose izbalansiran prijenos, i nebih rekao da gp800 "ubija" t-maxa na brzinama 140+
brzi je, ali to je sve.. nista spektakularno..

u gradu je gp800 daleko iza tmaxa,
na medjgraskim cestama i slicno, isto.. nema tog GP800 koji ti moze konurirat na "starim" cestama
cesto puta sam i rekao, i smatram vaznim da ponovim, da je gp800 cak i opasan kad je kisa..  :redface:

ostaje autoput, gdje je gp800 brzi, ali ponavljam, nista spektakularno..  usudio bih se reci da su oba dva skutera pri vecim brzinama od 140 u biti dosadni..
ako je brzina uvjet, onda preskoci oba dva i kupi pravi motor  :happy6:

Lumpri:
prijatelj mi je imao t-maxa stariji model tj ne najstariji nego on aj srednje gneracije...uglavnom nikad se nije žalio na njega i  uvjek sve 5 čak nije ni spominjao neke troškove na njega a skuter se je stvarno vozio i nije bilo problema...

nomad:
Need for speed me ne pati vise, ako se nisam do sad izgustao onda nikad ni necu  ;D
A i nedaju mi vise da si kupim neku jurilicu. Koliko meni treba za gust,i  ponekad neki road trip po hr u dvoje to mi je taman.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju