Općenito > Propisi
A1 kategorija prelazi u A
istipa622:
--- Citat: cosa_wp - 09 Veljača, 2013, 10:58:54 ---a oni koji imaju A1, A2 i B šta ti opet puše lulu i moraju platiti i A! kakava glupost!
--- Kraj citata ---
baš to, malo diskriminirajuće :sad1: :sad3:
andy:
Ja sam položio 22.10.2008 i koliko se sjećam dobio sam onu vozačku bez A2, bilo je samo A i A1
Znači A2 nije još postojala ili se još nije upisala i izglasala, šta već !?
Šta je najgore, mogao sam komotno 2007 položit ali mi to tada nije trebalo, da sam znao sigurno bi :hmh:
zrakoplovac:
ja sam položil 15.6.2009. A1 i po ovom isto nemam pravo dobit A2 i A,kaj po meni nije fer iz sljedećih razloga... :sad3:
znači ekipa koja položi za auto prije 24 nesmije vozit aute jače od 105 konja,po tome oni imaju "B1" (fiktivnu) kategoriju i s 24 samo dobe pravo na vožnju jačih auta,tj. pravu B bez da moraju polagat ponovno... :confused5:
po tome,zdrava logika nalaže,svi koji polože jednom za motocikl trebali bi dalje dobivat kategorije bez polaganja jer s godinama dolazi iskustvo (a upravo to se u autoškoli najmanje gleda) i za to bi se mi koji smo polagali iza 2008. trebali skupa pobunit jer argumente imamo iz prethodno navedenih razloga...
i da,ja sam osobno protiv toga da ljudi koji imaju B kategoriju dobe pravo za vožnju motora do 125,jer po tome smo mi svi koji smo polagali A1 budale i smatram da za sve više od 50 kubika treba određena doza iskustva i "motorističkog" staža,a ne da se kojekakva ekipa koja nije nikad vozila motor i koja predstavlja opasnost i na 50 kubika motorima (koji hvala Bogu u današnje vrijeme dosežu pristojne brzine) vozi sa 125-icama... :angry7:
neuromaniac:
prošli tjedan poslo zahtjev u mup za odobravanje A kategorije , jer ovi u PP vinkovci sigurno nemaju pojma o čemu pričam i danas mi stigo odgovor.
Ošo u policiju i pokazo taj papir što mi je mup poslo i teta fino napravila novu vozačku sa svim kategorijama za motor :headbang:
Dakle stvar funkcionira :icon_biggrin:
lopi:
--- Citat: zvonkec_92 - 16 Siječanj, 2013, 01:48:57 ---
--- Citat: istipa622 - 16 Siječanj, 2013, 01:43:15 ---valjda, ja samo prenosim :dontknow:
znaći svi koji su položili po starom zakonu kada se je A besplatno dobivala sa navršenik 18 (ukoliko si prije položio A) mogu dobit A2 i kategoriju opet besplatno.
evo i originalna tema:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=761002
--- Kraj citata ---
aaaaaaaaaaaaa koja pusiona,ja sam polozio u 6.mj 2008. To se ne vrijedi jel?
--- Kraj citata ---
Isto provjeri jer je zakon doveden u 6 misec 2oo8, nisan siguran koji dan 21-22, tako nesto.
Ako si prije toga onda bi moga proc. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju