Općenito > Propisi
A1 kategorija prelazi u A
Lumpri:
to je super...samo da ja pitam nešto...jel se zna što je onda s ekipom koja je položila kraj 2012/početak 2013 A1 sa 16godina kad napune 18 ako se zakon ne promjeni oče li dobit A kategoriju?
istipa622:
--- Citat: Lumpri - 07 Veljača, 2013, 22:57:15 ---to je super...samo da ja pitam nešto...jel se zna što je onda s ekipom koja je položila kraj 2012/početak 2013 A1 sa 16godina kad napune 18 ako se zakon ne promjeni oče li dobit A kategoriju?
--- Kraj citata ---
nece, nekužim zašto bi dobili A sa 18 :icon_scratch:
tada su već postajala A2 kategorija tako da će oni morat ići sve redom...nažalost :sad1:
svbeljan:
ima li kakvih novih prijedloga zakona ? koliko znam u eu se može voziti do 125 sa b kategorijom :dontknow:
istipa622:
--- Citat: svbeljan - 08 Veljača, 2013, 00:04:37 ---ima li kakvih novih prijedloga zakona ? koliko znam u eu se može voziti do 125 sa b kategorijom :dontknow:
--- Kraj citata ---
bilo je nekog govora o tome na motori.hr a i ovdje na MS-u.
uglavnom ulaskom u EU se građanima može dozvolit vožnja 125 ccm i 9 kw...ali i nemora.
e sada, budući da svi dobro znamo di živimo vrlo je lako zaključiti da li će nama naši dozvoliti to ili ne :laughing7:
inaće taj zakon ima samo par država u EU ali nesjećam se sada više točno koje :icon_scratch:
cosa_wp:
a oni koji imaju A1, A2 i B šta ti opet puše lulu i moraju platiti i A! kakava glupost!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju