Društveni kutak > Peugeot klub

Peugeot klub??

<< < (5/17) > >>

eladio:
evo, ti si tu onda moderator  :laughing7:

Peugeot:

--- Citat: eladio - 23 Siječanj, 2013, 20:08:53 ---
--- Citat: Peugeot - 22 Siječanj, 2013, 21:59:56 ---a pogle sto je admin napisao i sad ništa  :icon_scratch:  ::) :-X

--- Citat: eladio - 16 Siječanj, 2013, 22:39:49 ---nije problem , ako postoji zelja  :redface:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

znam ja sta sam ja napisao.. ...ali jbg neke stvari ne mogu napraviti bez da kompa i bez da se spojim na forum  :redface:

evo me sad tu, dakle sta cemo s ovim.. imate i dalje zelju ili vas je prosao entuzijazam  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Normalno da naša želja stoji, kad god budeš imao vremena i odlucis ga provest na forumu sjeti se ove teme pa pokusaj napravit nesto od ovog, da ne ostane samo slovo na papiru  :icon_biggrin:

EDIT*  eto sad vidim da si napravio, hvala  :icon_thumright: :icon_thumright:

eladio:
daj se malo zbroji i oduzmi :rofll:

Ps
nista nista  :toothy3:

Macak sf:

--- Citat: eladio - 23 Siječanj, 2013, 23:32:34 ---evo, ti si tu onda moderator  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Upravo sam sada primjetio da smo napokon dobili kutak sa Sf-fanove, i zahvaljujem se eladiu sto nam je to omogucio...A jos vise me iznenadilo sto sto sam dobio funkciju mini moderatora te se eladiu zahvaljujem i na toj tituli...  :icon_thumright:

kurbla001:
imam i ja jednog pežolu spidfajta 2 iks rejs 10 godina mu je, i trenutno je u izvrsnom stanju.....
i dijelova za složiti još jedan, samo fali rama.....

pozdravljam entuzijazam za klub.
Edit: bio bi red da se okupimo peugeot driveri jednom kad otopli....ha !?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju