Društveni kutak > Peugeot klub
Peugeot klub??
eladio:
evo, ti si tu onda moderator :laughing7:
Peugeot:
--- Citat: eladio - 23 Siječanj, 2013, 20:08:53 ---
--- Citat: Peugeot - 22 Siječanj, 2013, 21:59:56 ---a pogle sto je admin napisao i sad ništa :icon_scratch: ::) :-X
--- Citat: eladio - 16 Siječanj, 2013, 22:39:49 ---nije problem , ako postoji zelja :redface:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
znam ja sta sam ja napisao.. ...ali jbg neke stvari ne mogu napraviti bez da kompa i bez da se spojim na forum :redface:
evo me sad tu, dakle sta cemo s ovim.. imate i dalje zelju ili vas je prosao entuzijazam :toothy3:
--- Kraj citata ---
Normalno da naša želja stoji, kad god budeš imao vremena i odlucis ga provest na forumu sjeti se ove teme pa pokusaj napravit nesto od ovog, da ne ostane samo slovo na papiru :icon_biggrin:
EDIT* eto sad vidim da si napravio, hvala :icon_thumright: :icon_thumright:
eladio:
daj se malo zbroji i oduzmi :rofll:
Ps
nista nista :toothy3:
Macak sf:
--- Citat: eladio - 23 Siječanj, 2013, 23:32:34 ---evo, ti si tu onda moderator :laughing7:
--- Kraj citata ---
Upravo sam sada primjetio da smo napokon dobili kutak sa Sf-fanove, i zahvaljujem se eladiu sto nam je to omogucio...A jos vise me iznenadilo sto sto sam dobio funkciju mini moderatora te se eladiu zahvaljujem i na toj tituli... :icon_thumright:
kurbla001:
imam i ja jednog pežolu spidfajta 2 iks rejs 10 godina mu je, i trenutno je u izvrsnom stanju.....
i dijelova za složiti još jedan, samo fali rama.....
pozdravljam entuzijazam za klub.
Edit: bio bi red da se okupimo peugeot driveri jednom kad otopli....ha !?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju