Društveni kutak > Peugeot klub

Peugeot klub??

<< < (4/17) > >>

Peugeot:
a pogle sto je admin napisao i sad ništa  :icon_scratch:  ::) :-X

--- Citat: eladio - 16 Siječanj, 2013, 22:39:49 ---nije problem , ako postoji zelja  :redface:

--- Kraj citata ---

stefdenne:
3 komada!,

01.wrc s milionima u guzici kupljen novi u forticaru 24000kn plačen,
02.sf2 04 kupljen od clana kamikaza od tad slozen i vozi se bez prestanka
03. kupljen od silvija i evo ga u prodaji a razmisljam i da si ga ostavim

'4 u dijelovima!

imam na njima vise kilometri nego pol foruma zajedno!

eladio:

--- Citat: Peugeot - 22 Siječanj, 2013, 21:59:56 ---a pogle sto je admin napisao i sad ništa  :icon_scratch:  ::) :-X

--- Citat: eladio - 16 Siječanj, 2013, 22:39:49 ---nije problem , ako postoji zelja  :redface:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

znam ja sta sam ja napisao.. ...ali jbg neke stvari ne mogu napraviti bez da kompa i bez da se spojim na forum  :redface:

evo me sad tu, dakle sta cemo s ovim.. imate i dalje zelju ili vas je prosao entuzijazam  :toothy3:

luka.ck:

--- Citat: Peugeot - 15 Siječanj, 2013, 23:29:27 ---Zasto u ovom podforumu nema peugeot klub, imate mišljenje protiv francuza ili  ??? vjerujem da ima 20°% clanova ovdje nekakvog peugeota o kojima bi se dalo diskutirat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

--- Citat: eladio - 23 Siječanj, 2013, 20:08:53 ---
--- Citat: Peugeot - 22 Siječanj, 2013, 21:59:56 ---a pogle sto je admin napisao i sad ništa  :icon_scratch:  ::) :-X

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

znam ja sta sam ja napisao.. ...ali jbg neke stvari ne mogu napraviti bez da kompa i bez da se spojim na forum  :redface:

evo me sad tu, dakle sta cemo s ovim.. imate i dalje zelju ili vas je prosao entuzijazam  :toothy3:

--- Kraj citata ---

I dalje imamo zelju... ;D

Macak sf:

--- Kraj citata ---

Naravno da postoji,čim prije  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju