Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
NOVO - *Skuteri u Karting Areni Zagreb*
Matija97:
Jel treba imat kakvu licencu,ljecnicki ili nesto slicno?ili je to ovako vise iz zaj*bancije pa je potrebna oprema samo zbog padova? :icon_thumright:
dule pacov:
jel bas moraju bit cizme, jel mogu neke malo vislje tenesiice? Imam rukavice, kombinnezon i kacigu a para za cizme bas i nemam :/
Tocka:
--- Citat: dule pacov - 15 Siječanj, 2013, 12:59:43 ---jel bas moraju bit cizme, jel mogu neke malo vislje tenesiice? Imam rukavice, kombinnezon i kacigu a para za cizme bas i nemam :/
--- Kraj citata ---
Koliko višlje?
Čizme su tu čisto zbog VAŠE sigurnosti i tvrdih barijera! Odgovor na prije gore, isto tako i kombinezon, nisu brzine, ali staza je gumirana, odijelo ipak amortizira i štiti, opet ponavljam, od nedajbože padova na barijeru ili iza nje. :icon_thumright:
--- Citat: Matija97 - 15 Siječanj, 2013, 12:17:28 ---Jel treba imat kakvu licencu,ljecnicki ili nesto slicno?ili je to ovako vise iz zaj*bancije pa je potrebna oprema samo zbog padova? :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Apsolutno ništa! Samo dobra volja! :headbang:
neuromaniac:
žao mi je što nisam bliže , definitivno bi došao :'(
Tocka:
Vi koji ste dalje... Ako ikako možete... Tko ima kombi doma ili nekog tko renta, ili ugl. kombi.
Kod mene vas može prespavat kolko hoće... Čopite vreće za spavanje, imam 3 kreveta, dođete u subotu popodne/navečer i u nedjelju vozimo... :)
Organiziramo se, nije bed?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju