Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

NOVO - *Skuteri u Karting Areni Zagreb*

(1/38) > >>

Tocka:
Dragi moji svi. :)

Ovako, otvaram ovu temu ovdje, jer ne znam bih li u utrke ili tu, pa ako nije ok, premjestite slobodno...

Dakle, o čemu se radi!

Drugu nedjelju 27.01. biti će organiziran oficijalni event za skutere u Karting Areni Zagreb.

( https://www.facebook.com/media/set/?set=a.490227567685557.102041.258199094221740&type=1 )

Svi SVI pozvani, znači na vama je samo da dođete!  ;D

Ovo je nešto novo kod nas što će tek zaživjeti, pa nas zanima koliko ima zainteresiranih...

Svakog dana ću updejtati temu s novim informacijama itd, a za sve ostale info stojim svima na raspolaganju ovdje, na PM ili FB...

Inače, što se opreme tiče, MORATE imati:

- Kacigu
- Odijelo (jednodijelno ili dvodijelno)
- Rukavice
- Čizme

Više slika imate definitivno tu, tako da polajkajte i pratite.

http://www.facebook.com/KartingArenaZagreb?fref=ts

EDIT: Zanimaju me također vaša mišljenja, prijedlozi itd.
Također oni koji su već tu vozili neka vele što je i što nije valjalo pa da ovo dignemo na neki higher level!  :)

nidjo180sp:
nesto novo,nesto divlje  :toothy9:

Iwo SR Tuono:
ovo sa odijelom je tako tako, jer nemaju ga bas svi koji bi htjeli se provozati, bar da ste stavili samo pod pravilo jaknu sa stitnicima a dole sta uleti  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing6: :laughing6:

ideja je odlicna

nidjo180sp:
sva oprema je obavezna,to je zbog vlastite sigurnosti  :icon_thumright:  svakome se moze desit da padne,iako to nisu neke velike brzine mislim da ti nebi bilo isto past u jakni i trapericama ili u kombinizonu  :)

jakovmaras:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Siječanj, 2013, 11:58:48 ---ovo sa odijelom je tako tako, jer nemaju ga bas svi koji bi htjeli se provozati, bar da ste stavili samo pod pravilo jaknu sa stitnicima a dole sta uleti  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing6: :laughing6:

ideja je odlicna

--- Kraj citata ---

slaazem se  . evo ja bio u nedjelju i bilo je super . ja 90% dolazim voziti trebam samo jos neke sitnice slozit na skuteru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju