Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
NOVO - *Skuteri u Karting Areni Zagreb*
Tomi_ZG:
Zakaj se tak forsira ta sva silna oprema kad ja tam mogu ic max pet banki ak i tolko,mislim ak se sastavim moj problem pa makar vozil i u gacama samo. Vise mi zal plastika ak ispalim.
Tocka:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Siječanj, 2013, 14:27:44 ---Zakaj se tak forsira ta sva silna oprema kad ja tam mogu ic max pet banki ak i tolko,mislim ak se sastavim moj problem pa makar vozil i u gacama samo. Vise mi zal plastika ak ispalim.
--- Kraj citata ---
Zbog toga smo i tu, prijedloga! Vozi se na vlastitu odgovornost, ne želim da se itko ozljedi...
Ivek - bum skinula! :D
A i kak velite, ,,ispalim'' - ispalili smo Nidjo, Bellini i ja i niš skuterima nije, jer je takva podloga, nakupi se na plastici crnog i to se sastruže rukom, nema pucanja, grebanja, šlajfanja...
DeLUX:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Siječanj, 2013, 14:27:44 ---Zakaj se tak forsira ta sva silna oprema kad ja tam mogu ic max pet banki ak i tolko,mislim ak se sastavim moj problem pa makar vozil i u gacama samo. Vise mi zal plastika ak ispalim.
--- Kraj citata ---
Kaj sila jednom dobrom gazdi kojem ide posao da završi u novinama zbog nekog kretena koji se tamo polomio zbog vožnje bez opreme ???
Ak imate takvo razmišljanje vozite se po cesti goli ak oćete..
Tocka:
--- Citat: DeLUX - 22 Siječanj, 2013, 15:41:22 ---
--- Kraj citata ---
Kaj sila jednom dobrom gazdi kojem ide posao da završi u novinama zbog nekog kretena koji se tamo polomio zbog vožnje bez opreme ???
Ak imate takvo razmišljanje vozite se po cesti goli ak oćete..
--- Kraj citata ---
Grubo, ali istinito. Dečki - to je zbog vašeg zdravlja i za vaše dobro vjerujte mi. :icon_thumright:
Nije isto opast u odijelu i u trapericama... :)
Zato nabavite opremu i gass. ;D
stark1:
ta oprema je cisto fore radi da sve bude po psu
a kako kaze da je podloga koja ne grebe,jer nije to asfalt,tako da zgrebat se nemozes ni u obicnoj jakni,a ako ce se nesto slomiti to ce se desiti i u majci kratki rukava i u moto jakni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju