Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 by Groš

<< < (14/19) > >>

2mario2:

--- Citat: Ruff Ryder - 06 Veljača, 2013, 22:00:58 ---
--- Citat: istipa622 - 06 Veljača, 2013, 12:27:58 ---
--- Citat: Ruff Ryder - 14 Siječanj, 2013, 23:06:06 ---Boja je sa focusa ST, RS postoji samo u zelenoj,bijeloj i plavoj varijanti..

--- Kraj citata ---
nisi u toku mjeseče, ima i narančasta...tzv. tangerine scream :P
dobra je boja, iako ja nikada baš nisam za špricanje skutera jer šta je original original je  :)

--- Kraj citata ---
Focus Rs je pravljen u plavoj,bijeloj,zelenoj i limitirana serija u mat crnoj.. vise se ne proizvodi..

--- Kraj citata ---
tak nebitno od kojeg je auta boja, pa da je i od Fićeka nije bitno... skut super izgleda i tjt...

p.s. nebumo kolegi sad s bojama spammali bezveze...

Groš:
evo replica LAGANO ispjeskarena tek tolko da se maknula hrđa i smeće i sutra 3-4  sloja mat crne bacim. I sljedeće je deklo za pjeskarenje,al dvoumim se između crne sjajne ili renco chrom sprej,il čak naranđasto??? da cujem savjete :D sva sreća kaj mi se stari bavi pjeskarenjem pa mogu stalno boje mjenjat ak neće bit dobro :D

upload pic

photo hosting sites

Grale:
Kolko ti je vremenski trebalo da ispjeskaris spuh?

2mario2:
po meni je najbolje da si sam odlučiš o boji... pogledaj slike na netu tko je tak radio, pa si odluči što ti je najljepše za vidjet...

Groš:
Stari je pjeskario,a kaj da ti velim manje od 1 minute...nije to on fušeraj iz bauhausa i tak to , kompresor deutz 75 ks,spremnik za pijesak,itd..pjesakrio je šasiju od kamioan kipera,pa usput auspuh samo prešao tek tolko,može se to skroz fino da nema ni toćkice,al nema potrebe na replici pošto mi je bila u oke stanju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju