Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 by Groš
Groš:
Smjesa je super,mrvicu bogata, bude slika od svjecice u nekim toplijim danima. Dizna 64,malossi re sponge,igla na 2.zubu odozgora,srafic 2 kruga.
Groš:
Jučer pala test vožnjica,ja pre zadovoljan! Gilera ide po satu 98-100 po cistoj ravnici (iam 70 kg) PO GPSU 86,8. , NA laganoj nizbrdici ide do 104. na 11 100 okretaja. kroz ubrzanje 9800-10500. I neznam kako al iskocio mi je mali cep na frgi iznad cjevćice za hlađenje i prskao mi antifriz po cjeloj mašini :/ pa sam zatvorio hlađenje karba i bok :D,odmah promjenio antifriz. auspuh skinut ide na pjeskarenje i u crno,neznam dal bi i deklo pjesakrio pa u sjajnu crnu.
Setup:
malossi replica spuh
malossi role 4.7 (serijski vario)
malossi zuti federi kvacila
malossi red sponge
dizna 64
istipa622:
--- Citat: Ruff Ryder - 14 Siječanj, 2013, 23:06:06 ---Boja je sa focusa ST, RS postoji samo u zelenoj,bijeloj i plavoj varijanti..
--- Kraj citata ---
nisi u toku mjeseče, ima i narančasta...tzv. tangerine scream :P
dobra je boja, iako ja nikada baš nisam za špricanje skutera jer šta je original original je :)
2mario2:
--- Citat: Groš - 06 Veljača, 2013, 10:06:07 ---neznam dal bi i deklo pjesakrio pa u sjajnu crnu.
--- Kraj citata ---
zašto ne... ako misliš da bude bolje izgledalo napravi to... :icon_thumright:
Ruff Ryder:
--- Citat: istipa622 - 06 Veljača, 2013, 12:27:58 ---
--- Citat: Ruff Ryder - 14 Siječanj, 2013, 23:06:06 ---Boja je sa focusa ST, RS postoji samo u zelenoj,bijeloj i plavoj varijanti..
--- Kraj citata ---
nisi u toku mjeseče, ima i narančasta...tzv. tangerine scream :P
dobra je boja, iako ja nikada baš nisam za špricanje skutera jer šta je original original je :)
--- Kraj citata ---
Focus Rs je pravljen u plavoj,bijeloj,zelenoj i limitirana serija u mat crnoj.. vise se ne proizvodi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju