Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125
doritos:
...ljepi su svi u usporedbi osim ove fakat sromtno ruzne honde...aprilija je zbilja zakon za jurcanje, zavoji i race po gradu sa ekipom ...dok yamaha i derbi su isto zbilja super samo taj firtakt za sada nikako da progutam...derbi je preljep...stari odluci izmedju ova tri i neces puno pogrijesiti :icon_thumright:
Volim_Motore:
Zanima me kolko trosi RS 125 kad je vozis onako "slabije" 80-110 kmh!?Taj motor mi je san imati!Ako sve bude po planu uzimam je za 1,5 god
26petar07:
slusaj stari ja imam cagivu i neman s njom problema a ti ako ceses savjet kupi yamahu
kad je kupis onda razmisli da na nju stavis akrapovica ili arova
stavis ljepo na njega kit i jos koju sitnicu i on ide brze or rs-a
ToNYGP1Racing:
Rs ti trosi ne ganjao ti rs ili ganjao.. Moj frend inace ima rs.. trosi od 5 pa do 9 litara.. ovisi o voznji..
RS je lijep, a i yamaha isto. Makar je rs brzi, ja bih ti savjetovao da ipak uzmes yamahu. Zasto? Cijena benge ide samo gore. Uzmi yamahu koja je nepoderiva i nis ne trosi. Također mi jos jedan frend ima yzf 125. To apsolutno nis ne trosi. 3-4 litre. :)
White:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 15 Ožujak, 2010, 08:14:42 ---Rs ti trosi ne ganjao ti rs ili ganjao.. Moj frend inace ima rs.. trosi od 5 pa do 9 litara.. ovisi o voznji..
RS je lijep, a i yamaha isto. Makar je rs brzi, ja bih ti savjetovao da ipak uzmes yamahu. Zasto? Cijena benge ide samo gore. Uzmi yamahu koja je nepoderiva i nis ne trosi. Također mi jos jedan frend ima yzf 125. To apsolutno nis ne trosi. 3-4 litre. :)
--- Kraj citata ---
pa nemos uspoređivat krosa i cestovnu jurilicu ali ovdje moj glas ide za cvaju rs
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju