Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125

<< < (24/27) > >>

juric_16:
jednom mora prijeći na brzine i na pravi motor tako da...
samo ti uzmi ono što ti se najviše sviđa i kolko ti financije dopuštaju
i da zaboravio sam na derbija, novi je ali to je provjereni piaggio agregat jako pouzdan pa ako ti se sviđa provjeri cijenu, ako je tu negdje sa r125 ja bi radije uzeo derbija

Hostage:
r125 normalne voznje trosi malo manje od 3 l, malo zesce voznje 3,5...kolko se to moze nazvat zesca voznja  :icon_biggrin: :icon_biggrin: ... ja sa svojim predjem s jednim rezervoarom malo vise od 450 km...

animatrix:
oba motora su lijepa, ja mislim da je bolji izbor uzeti jacega, i s jacim se mozes lagano voziti i gustati, a kad zatreba snage, ima je dovoljno.. a ako mislis godinu dana voziti pa uzet jace, onda ti je svejedno..

RideRR4EveRR:
Koje vi usporedbe uopče radite  :toothy12:  :toothy12: . Svako ima svoj + i - !!
--- Citat: animatrix - 18 Srpanj, 2009, 12:59:56 ---oba motora su lijepa, ja mislim da je bolji izbor uzeti jacega, i s jacim se mozes lagano voziti i gustati, a kad zatreba snage, ima je dovoljno.. a ako mislis godinu dana voziti pa uzet jace, onda ti je svejedno..

--- Kraj citata ---

Potpis!!

--- Citat: gokiSP - 10 Srpanj, 2009, 23:10:51 ---nekim ljudima nije u cilju cijeli zivot na skuteru provest nego ima je skuter jednostavno neki pocetak a kasnije prelaze na Rove...

--- Kraj citata ---
x2 !
Ja sam se baš iznenadio kad sam vidio da puno ljudi na ovom forumu zapravo brije samo isključivo na skutere...

gokiSP:

--- Citat: RideRR4EveRR - 19 Srpanj, 2009, 01:14:23 ---Koje vi usporedbe uopče radite  :toothy12:  :toothy12: . Svako ima svoj + i - !!
Potpis!!

x2 !
Ja sam se baš iznenadio kad sam vidio da puno ljudi na ovom forumu zapravo brije samo isključivo na skutere...

--- Kraj citata ---

mislim ok je voziti skuter, ja prvi volim skutere i uvijek cu imat skuter..ali to naravno ne znaci da nisam i dan ecu volit, vozit, imat neke druge motore... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju