Tehnički kutak > Tuning skutera

Busenje dekla

<< < (14/15) > >>

ljubo46:
kad bi se to lijepo normalno izbušilo kao što sam ja svoje(baš ću sutra staviti sliku) nema nikakvih problema s ulaskom ne znam čega unutra...ona prašina što se stvara trošenjem remena izbacuje se van i deklo je iznutra još čišće nego prije.. :icon_thumright:

cvele60:

--- Citat: daRio - 25 Lipanj, 2013, 21:24:52 ---Šta je tu korisno??'
Da je stotinu inžinjera prilikom konstruiranja agregata smatralo da rupice tu trebaju biti oni bi to i napravili tako da se nemojte zavaravati da radite dobru stvar.
Samo omogućujete prljavštini da dolazi na klizne i rotirajuče elemente a to nikako dugoročno nije dobro za iste.

--- Kraj citata ---
Ajde lepo procitaj celu temu od pocetka pre nego sto pocnes da pametujes i pominjes inzinjere i prasinu  :icon_biggrin: pa ti isti ing. nisu bas  planirali da ce deo kupaca tih istih skutera  staviti 70cc i povecati snagu za 50-60% pa i 200% ....tu vise njihova dekla nema sta da traze  :laughing7:

--- Citat: ---a to nikako dugoročno nije dobro za iste.
--- Kraj citata ---
A sta je u tuningu dugorocno  :icon_biggrin:

pajo:
slažem se sa cveletom :icon_thumright:
evo i mog bivseg za ljetne temperature

Uploaded with ImageShack.us

wark:
a kako je po zimi kad ostane skuter napolju pa snijega upada?

marracc:
Po meni, jedino mrezicu stavit gore, za vece kamenje, da nebi upalo u prijenos. Ja sam stavio mrezicubod kompa, onu da prasina neulazi u komp, i super funkcionita. Rezultat boljeg hladjenja dekla je i manje trosenje remena, i rolica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju