Općenito > Maxiskuteri

Produženje garancije?

<< < (3/4) > >>

jlz:

--- Citat: orbit - 11 Siječanj, 2013, 14:43:18 ---Kad si kupio skuter valjda si dobio i neku servisnu knjižicu s popisom servisera kod kojih možeš servisirat skuter da ne bude poslije  :BangHead:

--- Kraj citata ---

Ja navedena su dva gore rečena servisa u ZG ...

ivanm:
da jer su ta dva jedina ovlaštena..

daRio:

--- Citat: jlz - 11 Siječanj, 2013, 14:28:27 ---Hvala svima na odgovorima. Dakle, svi smo složni da se produžena garancija ne isplati....
Kupio sam Scarabeo 200 i prema vašoj preporuci - od dva postojeća ovlaštena servisa u ZG, Moto mondo je bolji? (pretpostavljam da bez obzira kaj sam skut kupil u Ami trade-u mogu u garancijskom roku otić na servis kod kojeg god ovlaštenog servisera hoću?)

--- Kraj citata ---

U svakom slučaju ostao bi u Ami Trade jer su još uvijek bolji a i jeftiniji od Motomonda.
Produžena garancija se ne isplati.

igor.sb:
ne vjerujem da netko bolje moze odradit posao od coka i makia (ako sam dobro zapamtio)  :dontknow:

jlz:
Moj rezime vezano uz servisere:
1. ne vjerujemo im iznad razumnih granica - kako je napisao Ivanm vjerojatno ti žele utrpati i što ti ne treba - zbog zarade
2. bit ćemo pošteni prema oba ZG ovlaštena servisera jer vjerujem da moraju poštovati nekakve "standarde kvalitete usluge" inače bi im principal ukinuo status "ovlaštenog servisa", i tu ćemo primjeniti onu da "lonac ide na vodu dok se ne razbije" odnosno ako se razočaramo u rad jednog servisera - ima drugi...
3. nakon isteka garancije odabrati servisera koji možda i nije ovlašten - ali zna što radi....

Pozdrav i hvala svima uključenima u razgovor - uštedjeli ste mi novce koje bih možda ulupao u nepotrebnu garanciju - sad lijepo idem kupit za isti iznos dobar kofer da imam kam stavit kacigu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju