Općenito > Maxiskuteri

Produženje garancije?

(1/4) > >>

jlz:
Već neko vrijeme Piaggio grupacija daje mogućnost produženja garancije na 4 godine... Ima li netko iskustva s time? Što mislite isplati li se doplatiti za dodatnu 2+2 garanciju ili nema potrebe za time? :dontknow:

ivanm:
usluge skuter servisa su tako loše da bi ja izbjegao plaćanje garancije i njihove popravke pod svaku cijenu..

orbit:
možda se ne isplati s obzirom da onda moraš kod ovlaštenog servisera i servisirat skuter tako da razmisli prije nego što se odlućiš,ako nemaš puno prjeđenih km nema razloga da produžiš garanciju.

3alfa3:
To je shema ko i 7 godina garancije na kia aute. S tim da ovdje to jos placas.
Poanta je da te dulje vremena prisiljavaju na redovne servise kod ovlastenog servisera i dodatno za to zarade.

Osobno, cim sam kupio nrga (novog), prekrizio sam servise zauvijek. A tada o skuterima pojma nisam imao....

A razmisli sto moze poc po krivu i koliko to kosta da sam rijesis.
Valjda bi trebala rama puknut popola i blok da se to isplati

orbit:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Siječanj, 2013, 13:49:37 ---To je shema ko i 7 godina garancije na kia aute. S tim da ovdje to jos placas.
Poanta je da te dulje vremena prisiljavaju na redovne servise kod ovlastenog servisera i dodatno za to zarade.

Osobno, cim sam kupio nrga (novog), prekrizio sam servise zauvijek. A tada o skuterima pojma nisam imao....

--- Kraj citata ---

To je istina jer u ovlašteni servis nemožeš donijet svoje dijelove i reći da ti ugrade jer moraš ugradit samo originalne dijelove pa nije nitko lud plaćat neke filtere ulja,zraka i goriva 5 puta skuplje nego što ih može nabavit kod tokića i sličnih.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju