Tehnički kutak > Garaža
Peuget speedfight (put prema high endu)
MarinM:
bem mu selo,sve vise ljepih SF-a sve mis e čini da na proljece ide neki sf ako bog da i normalno felge i masina minarelli. i neki opasni hard homemade tuning :laughing7:
Ali ovaj je predobar, neki video mozda imas da vidimo kako se cuje i mozda kako ide ? :glasses9:
Ridi77:
Vidim i oversize stage 6 280mm..kolko si para dao?
marijan slogar:
Hvala dečki ;D
Ivan nisam imao puno zajebancije nije ti to neka nauka za pripasat trebas pripasat salice od lezaja i ostalo sve samo stegnes, samo piksu jos moras napravit za volan ako mislis od sf-a stavljat znaci tokar da ti napravi fi volana iznutra izmjeris od speedfighta i vanjskii fi vilice od roxa i samo si naprešaš gore i naravno dole plastiku moras zrezat i to ti je to (nadam se da si me skuzio).. :icon_thumright:
Marin nemam video za sad nikakav :icon_scratch: al budem nes snimio cim dode lijepo vrijeme pa cu stavit :)
Ridi nisam siguran tocno al oko 1000kn preko scooter attacka :headbang:
( nisam vas htio sve citirat pa sam vam tu svima napisao nadam se da nisam pogrijesio..)
sladjan94:
Vidio bio si vrijedan pa si i travi pokosio po dvoristu! :icon_thumright:
Extra sf svidja mi se i sto kaze 2mario2
--- Citat: 2mario2 - 09 Siječanj, 2013, 22:55:02 ---super mi je tvoj francuz... ja cu pratit projekt svakako... :notworthy:
--- Kraj citata ---
!
Samo napred!Ja imam malo porblema sa novcima a sa tim attackom pa eto nadam se da cu i ja nekad moci svoj ovako sredit ;) zz
tommy:
radilica seriska :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju