Tehnički kutak > Garaža

Peuget speedfight (put prema high endu)

<< < (3/14) > >>

Maurini-Tuning:
Prelijepo izgleda skuter :icon_thumright:

Samo i mene malo zeza serijska radilica na takvom setupu... :dontknow:

walkay:
Nisi napisao koji kit bi uzeo za Roost-a, inace jako lijep SF!  :icon_thumright:

marijan slogar:
Sladjan a morao sam malo radi dizajna  :icon_biggrin: Hvala,drago mi je kaj ti se svida  :icon_thumright: nadam se da ces i ti svog slozit kak planiras pa da nas ima sto vise, drzim fige  :)

Tommy da izdrzljiva je radilica neka zacudio sam se, cijelu sezonu se vrtila na trophyu poturpijanom na 12-500 rpm i nije prozvonila ni mrvicu pa sam ju ostavio promjenio sam bio samo lezaje za tih 2 mj jos kaj sam se s replicom vozio da ju razradim malo posto je nova ali sad ovu sezonu ide malossi posto ide seletra gore i sve pa da mašina bude kak se spada  :icon_thumright:

Maurini-Tuning- Hvala  :) evo i za tebe je odma odgovor gore kod Tommy-a  :)

walkay- ostavio bi replicu al bi digo ispuh i tak da dobim okretaje pa ce mi bit taman za roosta posto je on za 13-500 a ovak mi se bez seletre sa stage6 vrtio bio na 11-800 tak da mislim da bi mogo postic željeno ali ako nebi radilo kak se spada bi stavio stage6 racing ili bi pripasao nesto od piaggia.. I da hvala :)

walkay:
Ne znam kako ces natjerati Repliku da se vrti na 13000 rpm to nije malo, mozda kad bi stavio klip sa 1 karikom... ne znam sacekaj iskusnije sta oni kazu na to, ako nista drugo stavi Stage6 racing, u svakom slucaju sretno!

marijan slogar:

--- Citat: walkay - 10 Siječanj, 2013, 01:01:29 ---Ne znam kako ces natjerati Repliku da se vrti na 13000 rpm to nije malo, mozda kad bi stavio klip sa 1 karikom... ne znam sacekaj iskusnije sta oni kazu na to, ako nista drugo stavi Stage6 racing, u svakom slucaju sretno!

--- Kraj citata ---
Znam istina je to kaj kazes kuzim, al ako sam natjerao trophya s 2 karike i klipom 48.5 da se bez seletre vrti na 12.400 onda mogu i probat replicu sa seletrom dobit na 13.000.. Vrijedi pokusat vidit cemo imam jos jednu replicu stariju pa cu nju probat da ne unistavam ovu novu pa cemo vidit nadam se najboljem  :) Al sve u svemu hvala na savjetu i svemu,a rezultate cemo vidjet ako Bog da za koji mjesec.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju