Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
pocetnik:
neces moc skinut vilice dole ako otpustis samo ta 4 sarafa-moras skinut i onaj gornji sta ulazi u vilice-na imbus je i tek onda idu dole. al ako mislis mjenjat ulje ne moras ih ni skidat nego samo makni taj garnji saraf.
za to ipak moras skinut masku. i zasto bi mjenjo ulje??
Drnda:
zato jer vjerojatno zeli da mu je tvrdji prednji kraj, samo jedno pitanje giz, ima li neke veze ako na multivaru piksna nema unutarnjeg zadebljanja kao seriska, nego je ono ravna iznutra, po eni to bi samo moglo znaciti da ce se siriti vario koliko god moze, tako da ga nista nece ogranicavati
Giz:
Neče ti se širiti kako treba jer neče piksna sjesta kako treba sa samim time niti vanjska polutka varia ne sjeda na svoje mjesto..
Efektivno ispada da si smanjio prijenosni omjer. Tako je i meni sa polinije bilo... Nije htio preko 40 al se cijeli scoot napinjao kao da bi se na zadnji popeo.
2 početnik: Zato što je prednja vilica premekana... Ti si skidao vilice ili... ?
Update:
Danas ostvario novi top speed... Iznosi ravno 80. S tim da mi je putna sad bila od Zagreba do doma laganih 78 km/h. :headbang:
Razlog?
Promjenjene rolice(Opet), remen i stavljen novi filter.
Daklem, shopping lista za danas glasi:
-Malossi X-special remen za Peugeot Speedfight2 (Širi je 2mm sad dok je nov naspram staroga, iste duljine)
-Malossi Red Sponge
-Malossi 16x13 5.1g rolice
-Ulje za prednje vilice. 20W
MaeroxT:
Pozdrav Giz (i svima ostalima tgbejcima) i sve pohvale za ovu temu.
Moram priznati da su tvoja iskustva bitno utjecala da i sam postanem vlasnik novog r50x.
Beba je stara 3 dana, ima nešto preko 60 km i od danas skinutu blokadu s varia,probao sam ga do 68 kmh, ide super, slike se mogu vidjet u kutku za nove članove, upravo stavljene.
Projekt ti je odličan, jedva čekam rezultat preinaka na prijenosu pa da odlučim kojim putem dalje.
Nisam vidio da si negdje rekao koja dizna paše na mikuni, jučer sam na njemačkom forumu našao da navodno ide 6mm dizna i da paše od dellorta, reci jel to istina pa da mogu počet čačkat po usisu :toothy10:
cvele60:
Da -m6 delorto/mikuni :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju