Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Drnda:
stigao mi je malossijev multivar sa 7 grama rolama i zuti centralni , pa me zanima koliko je on tvrdji od seriskog federa, jer neznam bi li ga bilo potrebno stavljati...a stavit cu to za koji dan jer jednostavno ne mogu od posla stici...
Giz:
Nemogu ja znat koliko je razlika između serijale i žutoga kad žutog nikad nisam vidio a kamoli taknuo...
Po pričama sam skužio da je žuti jako tvrd... Kako če se ponašati to neznam... Ali mi se čini da bi 7grama rolice mogle biti puno preteške.
Probaj.. To ti je najbolji savjet koji ti ja mogu dat ovako.
JetFighter:
Pozdrav svima !!!
Giz svaka čast na ovako detaljnom postu !!!
Ponosni sam vlasnik te male pile i bas mi je ovo trebalo da rijesi problem sa startom koji mi se pojavio nakon skidanja blokade na prijenosu !!!
Hehe a da stvar bude bolja ja i nemam vise ni jednu od onih koje si naveo osim one na izlazu iz airboxa !!! (nisu ni bile)
A sad cu se potruditi da pratim ovo sto si ti naveo pa da vidimo sto ti to vozis !!!
Sa max. brzinom sam zadovoljan 73Kmh ali mi je zelja da ima pa barem onaj start koji je imao sa blokadom !
Po mojoj ocjeni izgubio je nekih 15-20% na ubrzanju, a ako uspijem trenutni bi volio podici za nekih 30-40 % !!!
cvele60:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Kolovoz, 2008, 16:13:00 ---stigao mi je malossijev multivar sa 7 grama rolama i zuti centralni , pa me zanima koliko je on tvrdji od seriskog federa, jer neznam bi li ga bilo potrebno stavljati...a stavit cu to za koji dan jer jednostavno ne mogu od posla stici...
--- Kraj citata ---
Rolnice koje stizu uz multivar su ok u kombinaciji s zutim centralnim-ali za serijale,a u kombinaciji sa rezonantnim
idu dole 1-1.5g :icon_thumright:
Giz:
Bacio danas oko, u vrlo čudnoj situaciji, na prednje vile... :toothy12: i skužio da za skidanje istih uopče ne treba skidati sve plastike i maske... 4 šerafa se odšerafe odozdola i vile su dolje....
Pomislih... do XAXA... :icon_thumright: :laughing7:
Ujutro idem po ulje za vile... modifikacija sljedi... Uz to idem i po Malossi 5.1g rolice...
sutra je dan D! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju