Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
walkay:
--- Citat: Matori - 03 Kolovoz, 2010, 22:14:32 ---Walkay jel se ovdje spominje radilica ????
Mozda nisi dobro skuzio sto sam napisao ("I najmanje pojacavati")
Jer ako je serijala slomila radilicu onda je lomi i ono malo iznad seijskog - tako da nebi imali problem VISE !!!
Za one koji neznaju toliko puno kao ti !!!
--- Kraj citata ---
Sve 5 kolega! Jesi ti morao mijenjati radilicu na TGB-u ili jos ide? Kad sam rastavio skuter vidio sam da nisu tvornicki isti lezajevi jedan je NTN - Japan a drugi je neki Made in Taiwan! :laughing7:
Matori:
Nisam "jos uvijek" ! Nisam obracao paznju na razliku u lezajima samo znam da sam ja obadva uzeo ntn i semeringe za nekih 150Kn a u Generu su mu trazili 550-560kn tako nesto !!!
A jos sam nesto skuzio kod njega..........kompletan kat mu je izgorio u spuhu,raspao se na komade.......a nista se nije promijenilo u performansama ??? ???
Nego jel mi moze netko reci sta ne stima sa ovom radilicom i zasto se ona nebi mogla ubaciti u skut ???
Ako je malo sira (ne sad 50mm,ali koji mm, mislim da bi se to i dalo "UGLAVITI" :laughing7: u njega !!!
malo tokarski,malo glodalica.......... :icon_biggrin:
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639072144&target=productdetail&category1=A:A_TGB:A_TGB_R50XTGB&category2=CAT:CAT_KURBELWELLE
A ima i alternativa te radilice za one koji novce nadju na putu (ili kod tate u novcaniku) !!!
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639072688&target=productdetail&category1=A:A_TGB:A_TGB_R50XTGB&category2=CAT:CAT_KURBELWELLE
Giz:
Zaboravi. Preduga je kompletno.
Matori:
--- Citat: walkay - 04 Kolovoz, 2010, 00:02:23 ---Sve 5 kolega! Jesi ti morao mijenjati radilicu na TGB-u ili jos ide? Kad sam rastavio skuter vidio sam da nisu tvornicki isti lezajevi jedan je NTN - Japan a drugi je neki Made in Taiwan! :laughing7:
--- Kraj citata ---
walkay bio si u pravu,lezaji su bili razliciti,onaj manji je bio TPI Taiwan !!!
to je prva ugradnja i kymco ZX Fever i to obadva !!!
A buduci da nisam ovo vidio nigdje u temi evo slika serijskog spuha sa R50X !!!!
Dobro je da on i ide sa ovim unutra ;D
U ovom konusnom elementu u sredini se nalazi-O katalizator duzine nekih 50-60mm
A ova cjevcica koja se vidi u ovom "tanjuricu" ide direktno u prigusivac
Malo bolji pogled na istu
Nismo sve cupali vani,samo katalizator !!! Skut je vec tu osjetno dobio na startu i nesto mizerno na krajnjoj - 2-3kmh
Giz:
Slobodno moze sve van. :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju