Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
mijo:
di bi to sve mogo nabavit....??? bio sam u benconiju kaze da ne drze polini a od ovog ostalog je imo samo rolice :angry7: :angry7: :angry7:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: mijo - 28 Srpanj, 2010, 22:58:49 ---di bi to sve mogo nabavit....??? bio sam u benconiju kaze da ne drze polini a od ovog ostalog je imo samo rolice :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
Nabavi od SLOWRIDERA
Matori:
Evo da i ja ukljucim jedan od primjera lose radilice na skuteru !!!
Prijatelju je na 5800 km na cistoj serijali puknula radilica,srecom po njega nije bilo nikakvih popratnih lomova osim lezaja koji su u roku naglo otisli u k......... !!!
Set lezaja i semeringa (3 semeringa) i iglicasti lezaj ,direktno u Generu dodje oko 660Kn + dostava ------- taj sam problem rijesio za 4 puta manje novaca !!!
Tako da svi koji idu i najmanje "pojacavati" taj skuter definitivno prvo promjene radilicu da nebi doslo do "VELIKIH" havarija !!!
Sljedeci kontakt : SLOWRIDER : BGM radilica
walkay:
Hehe to smo i dosad znali, nisi rekao nista novo! I ja sam nedavno mijenjao radilicu zato sto sam primjetio da mi lezaj dobio po picki, a na Malossi Sportu... :headbang:
Matori:
--- Citat: ivan pralas - 16 Srpanj, 2010, 22:51:23 ---evo ti setup s kojim ide 80,maks 82...
a ubrzanje je super za 50ccm,imas video kako ide u mojoj garazi....
to je jos dok sam imao mekse federe kvacila,pa je start do 10 bio los...
setup:gianelli extra chrom
polini speed control
malossi kevlar
plavi top racing federi kvacila
polini sekundar 18%
dizna 72(malossi red sponge)
rolice 6.2gr
--- Kraj citata ---
Walkay jel se ovdje spominje radilica ????
Mozda nisi dobro skuzio sto sam napisao ("I najmanje pojacavati")
Jer ako je serijala slomila radilicu onda je lomi i ono malo iznad seijskog - tako da nebi imali problem VISE !!!
Za one koji neznaju toliko puno kao ti !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju