Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Giz - 01 Travanj, 2010, 00:49:44 ---Koji sad imaš feder?
PS
Ja se vozim na ljubičastom i vrtim 4.0g rolice oko 9000rpm.
Samo ja imam daleko jači auspuh od tebe.
--- Kraj citata ---
Feder je neki serijski od slowa,dosta mekan i duzi za jedno 2,3 cm sigurno od ovog..ma mrtav je nakon 10min,okretaji očajni,mislim,treba mu pun k dok se razvrti,tek poslje 70 dobi neke okretaje za rad :)
Ma previse mi je 9 t,nije za zx-a,osjeti se,ne kazem bezveze ovak..vidjet cu sutra sa 6.9 prvo,pa se prebacim na 5.5 recimo ako ce bit tolko manja gramaza potrebna,cisto da vidim otprilike kolko mu treba gr.
ProDriverGT(TGB):
Stavio ljubicasti centralni,bio si u pravu 6.9 su bile preteske,stavio 5.5 i vrti se 8800 po cajgeru,i vozio sam se 20tak minuta i nije vise tak trom,ali nakon 10min se tocne osjeti da neide 100% ko na pocetku..nekako je i u dodavanju gasa tromiji i sporije dize okretaje,istina da navuce malo brze okretaje nego prije ali opet se ta tromost pojavljuje,stvarno neznam do cega je to...
I da kad sam mjenjao rolice,nisam mogao skinut bolcnu i poklopac za rolice s mjesta...ni milimetar simo tamo ko da je prikljesten ili nesto?
A mjenjao sam ih i prosli tjedan i sve bez greske..
walkay:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 01 Travanj, 2010, 14:20:50 ---Stavio ljubicasti centralni,bio si u pravu 6.9 su bile preteske,stavio 5.5 i vrti se 8800 po cajgeru,i vozio sam se 20tak minuta i nije vise tak trom,ali nakon 10min se tocne osjeti da neide 100% ko na pocetku..nekako je i u dodavanju gasa tromiji i sporije dize okretaje,istina da navuce malo brze okretaje nego prije ali opet se ta tromost pojavljuje,stvarno neznam do cega je to...
I da kad sam mjenjao rolice,nisam mogao skinut bolcnu i poklopac za rolice s mjesta...ni milimetar simo tamo ko da je prikljesten ili nesto?
A mjenjao sam ih i prosli tjedan i sve bez greske..
--- Kraj citata ---
Pozz! Jesu ti rolice od 5.5g dobre! Kako se ponasa sa tim rolicama! Ja sam mislio danas staviti 6.3g pa ne znam dal cu nesto dobiti vise! Imam ljubicasti centralni sa zutim federima!
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: walkay - 01 Travanj, 2010, 14:25:52 ---Pozz! Jesu ti rolice od 5.5g dobre! Kako se ponasa sa tim rolicama! Ja sam mislio danas staviti 6.3g pa ne znam dal cu nesto dobiti vise! Imam ljubicasti centralni sa zutim federima!
--- Kraj citata ---
Ako se uopce mozemo usporedivati onda su ti preteske 6.3 sa ljubicastim,stavi 5.5,5.6,5.7 tako nesto
Al mene jebe nesto drugo a neznam kaj..zasto je to smece nakon 15,20min tromije i neide ko na pocetku :angry7:
walkay:
Trebao bi probati malossi zute federe, kako se ponasaju u voznji! Meni ide super, samo me rolice zajebavaju, i gotov sam!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju