Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (144/163) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Drnda-1 - 01 Travanj, 2010, 00:33:04 ---nezz koje imam, mislim da bi se moglo naci sutra nesto.. imao sam od 5.4 pa do 8.4 gr, samo nezz koje sve gramaze imam.. mogu pogledati sutra...

--- Kraj citata ---

Nabavio sam si jucer baš ljubicasti centralni mallosi,sad ce letit skuter cijelo vrijeme a ne prvih 10min,imam 6.9 rolice koje su malo preteske,ujutro stavljam taj centralni pa cu vidjet rezultate,jos te rolice da izkombiniram i to je to ili ako nece trebat druge role eventualno federi kvacila,lovi mi na 4ipol tisuce vec...i da, izludit ce me cviljenje kad krecem,proklizava mi na zvonu..moram ferode ismirglat ili tak nesto,vec sam to napravio ali opet je pocelo cvilit...

Giz:
SA ljubičastim če ti gramaža rolica jako pasti.  :icon_thumright:

Drnda:
ako treba mislim da imam polinijeve negdje 5.4 i 5.6 grama kao nove, to dok sam stelao samo..

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Giz - 01 Travanj, 2010, 00:42:35 ---SA ljubičastim če ti gramaža rolica jako pasti.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A meni je slow jucer rekao kad smo se nasli da ce prema tezim gramazama trebat ici,tak da sam racuno da bi ove 6.9 cak i pasale jer se ovak s njima vrti oko 8.5 tisuca kroz ubrzanje..
Preko 9 tisuca da se vrti mi uopce nema potrebe,najjace ubrzanje koje sam imao je bilo na 8500 do 8700 okretaja,preko 9 je smijesan,vrti a nejde,izuzev starta koji puca..

Giz:
Koji sad imaš feder?

PS
Ja se vozim na ljubičastom i vrtim 4.0g rolice oko 9000rpm.
Samo ja imam daleko jači auspuh od tebe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju