Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (133/163) > >>

Drnda:

--- Citat: Giz - 02 Veljača, 2010, 23:40:48 ---Kome sam ono obečao poslati dio za TGBa a nisam do sad još poslao?  :-[ :-[

Uff... Daj nek se javi, izgubljen sam u vremenu više...  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
meni..
dosla mi cestitka od 700 kn, jer ga nisam jos regao...  :laughing6:

Giz:
Evo ujutro se stvarno nadam da ču se napokon sjetiti i iskopati to iz garaže...  :-[

Drnda:
ma ok je.. jedino me strah hoce li mi iz prve upaliti.. nije u funkciji od devetoga mjeseca... a proslu zimu sam mjesec i pol bio u zagrebu.. vratio se natrag i zakurblam... i iz prve skut upali.. stvarno nema zamjerki sto se tice masine.

Giz:
Evo danas na nagovor Slowa naručio termogrupu.  ::)
S obzirom da mi skut nije više osnovno sredstvo za prijevoz nego za povremeni gušt, nisam uzeo Corsu nego Malossi sport koji če mi biti sasvim dosta za prdekanje okolo.
Ionako je u planu pred kraj sezone prodati skut i uzeti neki SM, mislim da je ovo za mene zadnja sezona na skuteru.

Kad sve stigne, poslikam montažu termogrupe u detalje sa razradom koja če biti vrlo brzo odrađena.

PS
Drnda... Ujutro šaljem.

CoK:

--- Citat: Giz - 26 Veljača, 2010, 23:24:22 ---Evo danas na nagovor Slowa naručio termogrupu.  ::)
S obzirom da mi skut nije više osnovno sredstvo za prijevoz nego za povremeni gušt, nisam uzeo Corsu nego Malossi sport koji če mi biti sasvim dosta za prdekanje okolo.
Ionako je u planu pred kraj sezone prodati skut i uzeti neki SM, mislim da je ovo za mene zadnja sezona na skuteru.

Kad sve stigne, poslikam montažu termogrupe u detalje sa razradom koja če biti vrlo brzo odrađena.

PS
Drnda... Ujutro šaljem.

--- Kraj citata ---
Jel se to otvara mijesto moderatora?  ;D

Ide samo termo grupa ili jos poneka sitnarija?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju