Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (14/163) > >>

roby44:
mozda ti je remen premali, skini centalni i probaj navuc remen da vidis jel uopce fizicki moze na polutke,ako moze onda ti je centralni pretvrd.

Giz:
Ovak.. Probao sam opet sve i svašta...  ::)
Nakon tokarenja bolcne definitivno su se promjenili prijenosni omjeri. Iste rolice imam sad kao i prije, ali je ubrzanje pomaknuto lagano prema večim brzinama.
Top speed po ravnom je sad 75 ali opet tu stane. Daklem, malo sam izgubio u startu al sam dobio u srednjem i višem režimu tako da je to ok.  :icon_thumright:
Isto tako, nema više cukanja i neodlučnosti sa starta... Krene i ubrzava linearno s obzirom na promjenjene prijenosne omjere.
Sljedeči upgrade je kit/frga/prijenos jer drugo ni sam neznam što bi više radio i ovo me več lagano živcira...  :(

cvele60:

--- Citat: Giz - 19 Srpanj, 2008, 13:41:24 ---Ovak.. Probao sam opet sve i svašta...  ::)
Nakon tokarenja bolcne definitivno su se promjenili prijenosni omjeri. Iste rolice imam sad kao i prije, ali je ubrzanje pomaknuto lagano prema večim brzinama.
Top speed po ravnom je sad 75 ali opet tu stane. Daklem, malo sam izgubio u startu al sam dobio u srednjem i višem režimu tako da je to ok.  :icon_thumright:
Isto tako, nema više cukanja i neodlučnosti sa starta... Krene i ubrzava linearno s obzirom na promjenjene prijenosne omjere.
Sljedeči upgrade je kit/frga/prijenos jer drugo ni sam neznam što bi više radio i ovo me več lagano živcira...  :(

--- Kraj citata ---
Kad dodas ovo zadnje onda ce biti kompletirano al tad opet ide stelovanje prenosa :icon_thumright:

noky007:
Koja steta,mislim da bi i tebi bilo lakse da si odma uzeo nekog piaggio malo vozenog za tih 12000kn,kaj odma ide kak treba!! :frajer:
Ja sam htio kupit taj skuter i sad definitivno necu jer vidim da slabo ide,i da treba hrpu toga izmjenjat da bi iso kak spada!!

Giz:
Nebi ja rekao da slabo ide...
Dapače, totalno kontra.
Ide on super, samo nema špicu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju