Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Nisam mjerio serijalu... Ja se vozim na 4.9 i 6.9 g kombinaciji...
Drnda:
a sto ti je doslo sa zx-om, jesi dobio rolice i federe (koje) ?
Giz:
Rolice 4.x grama koje su meni nepotrebne... I to je to.
SlowRider:
Sto se tice toga penjanja remena do vrha variomata... mene je to prije isto mucilo, uvijek je bilo nekih 8mm do vrha. I onda sam uzeo variomat u ruke i ventilator, i medjusobno ih spojio kao da je u max. omjeru te ubacio remen. I skuzio sam da nema sanse da remen ide do vrha jer jednostavno nemoze, tako da sam se pomirio sa tim. Probaj vidjeti da li je to slucaj kod tebe :dontknow:
mozda bi overrange remen mogao ici nesto vise, ali je pitanje koliko bi duboko upao u straznje polutke.
Giz:
Ma probao sam ja na scooteru... Skinem dekl i zapalim ga pa probam...
Točno stane vario i onda od 60 na dalje u biti nateže zadnje polutke... Tj. uvlači remen dublje u njih a to nebi smio raditi.
A pak top speed mi ovisi o tome koliko je jako vruče i koliko se remen onda dodatno razvuče...
Kod starta slično...
Prvo me baci u previsoki range pa kad se remen napne onda vrati rolice nazad i povuče skuter... To se u biti manifestira laganim cukom scootera, trzajem.
Da ne pričam o tome kako niti jedna gramaža rolica nije idealna i tako dalje... Baš ga hebe prijenos...
A i potokario sam več bolcnu.. Idem za 20 min to smontirati i nadati se najboljemu. :icon_thumright:
PS
Naperem te... :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju