Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (108/163) > >>

Giz:

--- Citat: Matori - 19 Srpanj, 2009, 23:05:27 ---Nakon par dana zaje..... ipak ostalo na istom !!!

Pumpa je van upotrebe ali opet isti problemi kad je hladan ali definitivno puno manje nego s njom !!!

Mjesavina 2-2,2% - ali prvih par sekundi ga moram hvatati na foru,dam gas on se ugasi,opet upalim pa pomalo daj pusti...... i konacno primi
i krene sa trokiranjem prvih 100-150m i poslje ide kao blesav !!!

Dok je čok uključen ima previse goriva i mislim da me to hebe !!!

Giz jesi ti skuzio - definitivno - sta se dodaje onim vijkom !!!
Jer na njemu nemogu bas nadoknaditi to koliko mi fali da ga ne gusi - a ako stavim Red Sponge ili doradim air box onda nisam siguran hoce li mi di zna 68 zadovoljiti smjesu na punom gasu !!!
Provjeravao sam je sa ovom postavkom i cista boja cigle bez naslaga i sl !!!

A sto se tice pive definitivno cu doci u Os da se popije koja !!!

--- Kraj citata ---

Koji šerafić? Zgubio sam se...

Al definitivno najpametnije kaj ti mogu reči je da se riješiš te frge.
Ta frga i radilica su najkritičnije točke TGBa....  :(

Online:
Pozdrav društvo, evo kako sam napisao prije par postova napokon uspio nabaviti veću diznu tj. razbušio jednu na 77 za probu (nisam našao manji borer)  :) . Inače unutra original bila dizna 60. Maknuo onu gumicu na usisu prije filtera za zrak. Ono suženje na izlazu iz karburatora izgleda nemam jer je guma unutra široka kao i izlaz iz karba. Sve složio upalio i motor radi ok. Dobro prima gas tako da nisam ništa dodatno štelao. Nakon probne vožnje utvrdio da motor ide skoro isto kao i prije. Možda malo bolje vuče ali krajnja brzina i dalje 64-66  :( 

Matori:
Fali njemu jos nesto tu - moj bez problema sad ide 69-70 a ako zadrzim 1-2 min na full gasu ode i na 73 i drzi bez problema !!!

Giz : to cu svakako mjenjati !!! Medjutim pazi sad ovo !!!

Od kad sam odjeb..... pumpu famozni ler gas sam dotjerao kao nikad do sad !!! Znaci nema onog 1500 hladan 3500 vruc !!!

I hladan i vruc radi u razlivci 500 okretaja !!! E sad-vec 3 dana nikakvih problema ide odlicno u svim uvjetima - kad ono veceras oko 22.30 ja upalim i po gasu a on crkne-opet probam isto i tek na 3. primi i vozi-a i negdje otprilike na 1/5 gasa ostane bez goriva-a u ova 3 dana sam bas testirao hoce li
mi se to negdje na oderdjenom gasu desiti i nije se desavalo - koji mu ku... dodje tako odjednom ?

Jel moguće da sam na toj samoj granici pa da je zbog dosta hladnije veceri nego prethodnih primio viska kisikapa me opet počeo prc... u mozak ?

Giz:
A da nije do pumpice goriva? Pa da se ona ne otvara dovoljno....
Jer ako više nema logike u frgi, onda jedino što može biti je pumpica goriva ili nešto povezano s njom tipa vakuma na pumpici ili zaštopanog filtera goriva... Čisto ako je kakav komadić dospio u filter onda može na čas zaštopavati dovod goriva a kako se voziš tako eventualno iskoči komadić iz izlaza filtera pa scoot ide ok.

Kad neče logično onda kreni nelogično. Al nema tu što drugo biti osim nečega na relaciji gorivo/zrak.

Matori:
Sorry na off-u ali moram se pohvaliti  :toothy3: :toothy3:

Prije nepunih 2 sata ja i moj ljubimac smo imali prvi zajednicki, DOSLOVCE  , LET !!!

Kaze kolega ima jedna dobra nizbrdica u BiH,15 Km iza Brčkog-skut odvali i do 90 - ODLIČNO idemo !!!

Buduci da se kod mene dosta osjeti razlika sa vecom diznom itd... normalno malo sam bolje i potegnuo za njim !!!

A kako i biva kad neznas cestu i jos po mraku - on je normalno kocio prije TOG prelijepog zavoja koji izgleda otprilike kao L ali ne bas toliko ostro  :toothy10: :toothy10:

Sa otprilike 95 po satu uletim i zbog nepoznavanja zavoja nisam ni skuzio da sam ga vec prosao tj. da sam poceo izlaziti
iz njega u daleko blazi zavoj,od straha A STO AKO NASTAVI jos jace-pocnem se ispravljati da uletim na "neku" cupriju pored koje je signalizacijski
stupić,profulam i ravno sa te cuprije u kanal od cca 2-2,5 m dubine po duzini na dno kanala !!!
 :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Ravno na kotače bez ikakvih posljedica po MENE a i skuter !!! Malo me hebe kopriva na lijevoj ruci ali to se da pretrpiti sa smijehom poslje
leta od par metara u dalj i 2 u dubinu  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Hvala dragom BOGU pa sam ostao u komadu !!!

Pouka : Ne jurcaj po mraku cestom koju ne poznajes !!!

A jesam ga nastimao.....heheeehe LETI KAO AVION

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju