Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (99/163) > >>

radomir.g:
Ako ti je igla skroz dignuta i opet se nekad zna zagusiti onda ti je mala glavna dizna.. Stavi par brojeva vecu i ako bude potrebe spusti iglu za zub, dva.. A taj vijak za smesu je za stelovanje smese na leru i 1/4 gasa... Na ostalim otvorima gasa maltene da i nema ucinka...

Giz:
Gle, meni to smrdi na siromašnu smjesu. Očigledno nešto krivo radiš...

Onaj vijak za zrak, zavrtanjem se dodaje zrak, odvrtanjem je situacija suprotna. Znači, to je vijak bliži airboxu!
Ali moraš računati da ZAVRTANJEM tog šerafića za zrak moraš kontrirati smjesu ODVRTANJEM šerafića za gorivo.
Znači, šerafić za gorivo radi na principu pritiska zraka koji ulazi u karb i odvrtanjem tog šerafića se dodaje gorivo i vice versa.

I da, da napomenem. Jako, jako, jako je teško dobiti dobar ler sa serijskim karbom. Zato sam ga ja izbacio odmah van. Užasno je to za štelanje ler gasa loše napravljeno.

Matori:
Trenutno je dizna 68 a bila je 60 !!!
Da to znam da ona ide do 1/4-medjutim kad je odvrnem za 2 kruga nece nikako da upali,dakle na 1/5 je otprilike najbolja situacija,a kad je jos malo zavrnem onda opet nece upaliti .
A ovo nisam rekao-kad izvadim filter skroz van onda prima gas kao lud,i bez ikakvih trzaja i slicno potegne kao magarac.
Znam da nema veze nista s nicim zato sam i dosao ovdje VAMA plakati :sad147: :sad147:

Matori:

--- Citat: Giz - 30 Lipanj, 2009, 23:27:22 ---Gle, meni to smrdi na siromašnu smjesu. Očigledno nešto krivo radiš...

Onaj vijak za zrak, zavrtanjem se dodaje zrak, odvrtanjem je situacija suprotna. Znači, to je vijak bliži airboxu!
Ali moraš računati da ZAVRTANJEM tog šerafića za zrak moraš kontrirati smjesu ODVRTANJEM šerafića za gorivo.
Znači, šerafić za gorivo radi na principu pritiska zraka koji ulazi u karb i odvrtanjem tog šerafića se dodaje gorivo i vice versa.

I da, da napomenem. Jako, jako, jako je teško dobiti dobar ler sa serijskim karbom. Zato sam ga ja izbacio odmah van. Užasno je to za štelanje ler gasa loše napravljeno.

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:Ali ja i nemam nikakav drugi sarafic osim toga sa strane airboxa  :icon_scratch: :dontknow:

Giz:
Može kakav video?

Mora biti dva. Jedan je za zrak, drugi je za gorivo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju