Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (98/163) > >>

Matori:
Zasto skut uopće ne podnosi zrak na vijku za stelanje smjese ???
Kad ga odvrnem tek pola kruga na hladno uopce nece primiti gas-dodje do nekih 5500 okr. i padne na ler i tako radi kao sat,
i kad ga na 5-6 put uhvatim na  prevaru samo da preleti tih 5500 poslje toga fino prima gas i dalje bez problema !!!
A vijak sam sad okrenuo za mozda 1/5 kruga i tu pomalo zatrza na nekih 6000-6500 i samo ponekad se opet ugusi i poslje toga ide ok !!!
Sva misljenja dobro dosla-pomoć

Giz:
Vijak za gorivo?

Da ti nije navoj najebao na tom vijku?

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Giz - 30 Lipanj, 2009, 22:57:19 ---Znači, auspuh paše samo se mora preraditi nosač?

Aj slikaj pa da vidim to.

--- Kraj citata ---

Nebi bas rekao da pase..poslat cu ti slike preko msn-a sutra,sad je to ok,nego ja starog nagovorio nekako i primio se on posla prvo ga zasarafio na grani i to bas nije sjedalo, i nista on dva sarafa na granu od spuha,pa na ona kljesta i pigaj..ja se malo drzao za glavu,j#bote ako sad ne pukne nece nikad..i dobio on nekih 5mm kolko mu je i falilo i prisarafio,s time da je lonac bio skroz u kontaktu s onim srebrnim dijelom di su nosaci,i napravili mi nosac(nosac je bolji od serijskog),na dvije rupe stare i na onu od spuha,ma ispalo je da nemoze bit bolje,kaze stari da ce prodat patent..  :icon_biggrin:

dino_sk:
digni iglu za zub dva  :icon_thumright:

Matori:
Giz : Nije navoj sam provjerio - i u karbu i na igli je dobar !
Dino: vec jesam i vrlo vrlo mala razlika izmedju sredine i max.-sad je podignuta na max ali opet problem !!!
Kad sam stavio vecu diznu,izvadio ono suzenje na ulazu u airbox i skinuo dovod vruceg zraka sve moguce kombinacije igle i vijka sam pokusao i najbolje se pokazala igla na max. i vijak odvrnut tek toliko (kako rekoh 1/5 kruga).

Jel postoji mogucnost da su karike dobile po njonji mada mi je cudno da stradaju na 2500km !!!
Sumnjao sam na lamelice-da mi ne vraca natrag medjutim u filteru nema tragova vracanja smjese-pa sam pokusao i spuh zacepiti medjutim pumpa kao kompresor-na punom gasu ga zacepim i ugusi ga za 2-3 sek. !
Znam suludi pokusaji ali vise nemam ideju sta se desava !!!

E da-jesam ja dobro skontao da kad odvrcem taj sarafic dodajem zrak ili je kontra-jer po manualu od karba tu odvrtanjem dodajem zrak !!!
Ili sam se izj.........-mada svejedno cim ga odvrnem vise nece da prima gas !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju