Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (82/163) > >>

Matori:
Izmjenjeno !!!

Pogledaj sad - ove su na pictiger-tamo nisam smanjivao !!!

Prirubnicu sam napravio od duraluminija a ovaj gornji dio je od piaggia !!! Promjer je malo manji ali se da postaviti i na njega !!!

Jos mi je ostao problem one cjevcice za ulje !!!

To nemam ideju kako rijesiti jer mi je premala da bi na tokarilici mogao izbusiti rupicu od 1mm-je mi je stroj prevelik za takve stvarcice !!!

A busilicom....vrag bi ga ucentrirao da valja !!!

Sorry malo su mutne ali ako treba slikam  ujutro pa ti postavim dobre !!!

Giz:
Ovo oko ulja ni ja neznam točno kako riješiti.... Ajd danas malo to rakopam kod sebe pa ču vidjeti što i kako.

Giz:
Kako si ti skinuo onaj četvrti šerafić koji je zapravi sigurnosni na usisnom koljenu? :S

I evo jedan video ubrzanja iako nisam nikako zadovoljan. Fali mi okretaja pun kufer. :(
Sve je u videu objašnjeno zapravo. ;)

cvele60:
ma ide ok, a mozda je i zx jedan od problema- ipak bi uz s6 sport pro koji ''obozava'' obrtaje iso neki ''jaci'' auspuh.. :icon_thumright:

Giz:

--- Citat: cvele60 - 17 Svibanj, 2009, 14:28:50 ---ma ide ok, a mozda je i zx jedan od problema- ipak bi uz s6 sport pro koji ''obozava'' obrtaje iso neki ''jaci'' auspuh.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ma kakvi, išao bi da idem na 100% ali kao što je napisano meni treba širi radni opseg i momentnost setupa.
Ide ZX na Malossi sport kitu koji ne voli toliko okretaje na 11k bez problema. Ja imam problema sa strujom a ne sa auspuhom. ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju