Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
2 Doritos: Moguče da sam proletio kad sam išao kod cure. Oko kojeg vremena?
2 Pita: Lagano je prošlo... sad samo gasss.... :D
Giz:
Napravio več skoro 200km jučer i danas. Uglavnom, prezadovoljan sam postavom.
Vuče od niskih, ima momenta pun kufer i s obzirom da mi CDI neda preko 9500okretaja još nisam zapravo došao do top speeda i najboljeg setupa za ubrzanje. Taman kad bi kit poludio, CDI ga prekine. :( Al riješiti ču i to.
Muči me za sad prokleta igla, CDI i glupi remen od SF2 koji je cijela 2mm deblji od stock remena. Nikako poštelati da bude pic pic.
Da se razumijemo, 85 ide s tim da do toga dođe za smijeh vremena i onda CDI zblokira okretaje a skut se strza svaki put kad dam gasa, daklem snage ima ali nema okretaja. Vuče ko proklet. (Za base kit i u usporedbi sa Malossi Sport kitom na ZXu i 19ici)
Da odmah bacim pitanje... Dali netko ima viška CDI od Puga SF2 da samo probam s njim, trebali bi biti isti samo je Pugov CDI odblokiran.
I dalje tražim iglu... :sad1:
I ako zna netko da li postoji tanji remen za Puga SF2 ili da li postoji isti remen (duljinom i kutem) ali da je tanji?
Matori:
Pozdrav !!!
Necu se predstavljati jer sam vec bio tu kao JetFighter - onaj dosadni :icon_biggrin:
Čestitke Giz- skut prelijepo radi !!!
A sto se tice remena i CDI-a.................. :icon_tongue: poslje svega mislim da ces i to rijesiti besprijekorno !!!
A da ne bude da samo laprdam i nista ne radim - neke stvari sam i ja stigao odraditi-zem ga kad mi posao neda !!!
Naime-mislim da je Slow spomenuo da usis nije bas najbolje rijesen na R50X-dokucio sam i to i rijesio-ali sad znam i zasto je tako napravljen !!!
Na starom Akrosu koje sam vec spomenuo-usis je daleeeeko kraci nego na R-u i jos neki detalji ali da ne idem u dubiozu-Akros ima 15:1 reduktor i ide nekih 80Kmh bez je..m ti-ali je problem sto se vrti toliko prebrzo da svakih par Tkm stradaju lezaji i karike-a cilindar otprilike izdrzi do 3 para karika-pa su to tajvanci ovdje ukinuli da bi dosa duze trajalo !!!
Ja sam nesto kemijao i odradio novi usis ali ga nisam jos postavio !!! Vjerojatno ujutro idem to odraditi !!!
Jos cu postaviti slike mog remek djela !!!Vjerujem da sam to uredno napravio !!! :toothy10:
Matori:
Evo i slika !!!
A malo sam se igrao i sa hladjenjem varia !!!
Na ovu prednju stranu jos moram postaviti nekakvo crijevo i sprovesti ga naprijed ispod plastika,jer mi pravi problem kad treba oprati motor,ulazi mi voda unutra !!!
Sva misljenja i kritike dobro dosle !!!
Giz:
Veče slike. Zanima me ova prirubnica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju