Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (58/163) > >>

Giz:
Meni nije... Al mi je zgorila žica od zadnje pozicije pa sam si zbrikao zadnju lampu na upaljač.
sva sreča pa je preko kontakta.... hihihi...

ProDriverGT(TGB):
Imam garanciju još više od 1 i pol godinu al neda mi se ic ovim kretenima u goricu,nego cu pitat jednog tipa koji se kuži u struju da to sredi

ProDriverGT(TGB):
E giz ovak,stari mi ima frenda talijana i on non stop ide u Italiju i natrag pa mi je ponudio da mi može on nabaviti neke bitnije djelove od Polinija,znači kit...itd,a on ima love tak da mi ni nebi 99% uzeo lovu za to.E sad jedini je problem u tome što neznam jel Polinijev kit i auspuh može ic na moj skut i sta ti misliš o tome,jer prošao bih jeftinije a imao bi kvalitetne dijelove.(I dalje mislim ic na dugotrajnost(bar 10.000km) i potrošnju ne veću od 6,7 litara)

veky402:
bok. Vidim ima nas puno tegebejovaca.
Svaka čast. Sve kaj mogu reči tgb rulez...
ovako imam nekoliko pitanja.
koja dimenzija rolica se nalazi u 303r-u
ja sam izmjerio original i izađe mi 17x13 dali je to moguče.?
pošto imam zx-a sad mi trenutno stoji jer neznam koje rolice da kupim.
sa original rolicama jedva navuče do 50
sa rolicama kaj su došle u paketu 17x12(tko bar piše na papiru nisam ih mjeril) 4.0grama, start pljuga od 15-35 povuče a top 45 i treba mu jako dugo da postigne.
e sad je pitanje sljedeče imam rolice doma top preformance 16x13 isto izmjerene, nove.
Sto bi se dogodilo da ja stavim te rolice unutra?

Giz:
16x13 su ti rolice.
Jedino sa 17xX su ti 17x12 a to nije dimenzija koju TGB koristi. Luna ju koristi.

Daklem, rolice 5/6 grama, ZXa gore, odblokiraj CDI i eto te na 70.

Sretno!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju