Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (57/163) > >>

ProDriverGT(TGB):
Pazite sto mi se jučer desilo,palim ja skuter na gumb tj struju i lagano piknem gumbić kad ono on se ne gasi,i stalno radi,brzo sam kontakt odšarafio od akumulatora i onda se zagasio kad je izgubio struju,a kad stavim kontakt natrag na mjesto,samo stotinku,on odma daje iskru i počinje palit skuter cak i bez ključa.U čemu je problem,znači alternator se kad ima struje NE gasi?Mislim da cu morat na servis

Drnda:
To se i meni dogodilo,2 puta dao kontakt,skut se pali,al treci put nije

ichko:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 07 Listopad, 2008, 18:04:09 ---Pazite sto mi se jučer desilo,palim ja skuter na gumb tj struju i lagano piknem gumbić kad ono on se ne gasi,i stalno radi,brzo sam kontakt odšarafio od akumulatora i onda se zagasio kad je izgubio struju,a kad stavim kontakt natrag na mjesto,samo stotinku,on odma daje iskru i počinje palit skuter cak i bez ključa.U čemu je problem,znači alternator se kad ima struje NE gasi?Mislim da cu morat na servis

--- Kraj citata ---

Najvjerovatnije je brava posla,tj prosula se,to se i meni desilo,kod kineza je to moguce vrlo lako,jer je losa zastita pa voda ulazi u nju i vremenom brava postaje nepodmazana,i presusi i bukvalno pukne da se tako izrazim,e sad moze ostat u polozaju da se upali i nemoze se ugasiti,osim skidanja kablas sa svjecice,kao sto je kotebe slucaj,ili da ostane u polozaju da se nemoze uopste upaliti

svemirac:

--- Citat: ichko - 07 Listopad, 2008, 20:55:03 ---
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 07 Listopad, 2008, 18:04:09 ---Pazite sto mi se jučer desilo,palim ja skuter na gumb tj struju i lagano piknem gumbić kad ono on se ne gasi,i stalno radi,brzo sam kontakt odšarafio od akumulatora i onda se zagasio kad je izgubio struju,a kad stavim kontakt natrag na mjesto,samo stotinku,on odma daje iskru i počinje palit skuter cak i bez ključa.U čemu je problem,znači alternator se kad ima struje NE gasi?Mislim da cu morat na servis

--- Kraj citata ---

Najvjerovatnije je brava posla,tj prosula se,to se i meni desilo,kod kineza je to moguce vrlo lako,jer je losa zastita pa voda ulazi u nju i vremenom brava postaje nepodmazana,i presusi i bukvalno pukne da se tako izrazim,e sad moze ostat u polozaju da se upali i nemoze se ugasiti,osim skidanja kablas sa svjecice,kao sto je kotebe slucaj,ili da ostane u polozaju da se nemoze uopste upaliti

--- Kraj citata ---

može bit da je brava...samo kaj TGB nije kinez   :binkybaby:
čuo sam da dosta te skutere prca struja,evo i mene j***
nešto oko struje...na servis odi ak imaš garanciju još bolje.

Drnda:
kazem, meni se to jednom dogodilo da je nastavio alanser raditi, i od tada je sve u redu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju