Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Giz - 27 Rujan, 2008, 17:05:50 ---70 ide bez kita... 80 s kitom nek ide i ja happy.
Može on i 100... Nije problem u snazi, problem je u diferencijalu. Promjeni se sekundar i ide sa kitom 100 al kao što rekoh, ne treba mi to. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dobro,mislim da je to onda barem onih pravih 80,kazaljka ce pokazivat više jel?(zanima me tek tak da usporedim)
Giz:
Ja i pričam samo o točnoj kilometraži jer stvarno nema smisla se uspoređivati sa Lunama koje idu 85+km/h a zapravo me gledaju u leđa, dodati ču tu i SRke i Runnere i Aeroxe koji isto idu 100km/h a zapravo me jeeeedva jedvice prelaze jer imaju duže diferencijale od mojeg. :hmh:
Kad ljudi shvate da taj jadni mali scoot od 50ccm bez momenta pokreče sa svojih slabašnih 5KS više od 200kg onda če se napokon i prestati širiti dezinformacije o tim top speedovima.
Do tada... Se ljudi mogu samo tješiti kako im scoot leti dok se zapravo voze ugodnim brzinama manjim od 75km/h.... :laughing7: :drunken_smilie:
@ Drnda: Si ziher da je zadnji ležaj?
Drnda:
pa ima lufta u centru felge gore dole, znaci ne lijevo desno nego gore dole, dugo je vec tako ali sam to skuzio neki dan, jer kad je na cent. nogaru ja sjedim i naslonim se odzada i kada guma zadnja dotakne pod pukne malo(zvuk) i stalno se pitao sto je iz cega dolazi taj zvuk i vidio iz felge, stisnem zadnju kocnicu i onda je ona zategne u centar felgu
Giz:
Si probao samo dotegnuti kotač? Možda malo glupo... Al često su jednostavna riješenja najbolja. :)
Drnda:
za to mi treba kompresor, ali nije se odvio na sarafu, gledao sam... a jbg. cesto se na njemu voze 3 osobe, to ti je oko 180 kg tereta na njemu,iako on toliko mora voziti bez problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju