Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Hmm.. Ja 106kg... cura 56.... Nisam ni ja daleko! ;D
Drnda:
ja nekih 67-8 kg i ove 2 cure imaju mozda 50-55 kg svaka... pa mi to ipak nemoze biti razlog da ode lezaj, jer je on predvidjen da moze 2 osobe oko 90 kg voziti,a NAS TROJE SMO SE VOZILI 60-65 KMH, znaci skut ima snage, jer puni sat skoro pa kao da sam sam ja na njemu, pere sve 4t 50 ccm do 50 kmh
JetFighter:
Giz znam da si do sada vec to pisao-ali jesi provjeravao koliko Tocno laze sat na R50X !!!
+/- 2-3kmh to mi nije bitno !!!
Ja nisam to jos testirao nakon skidanja blokade ,ali s njom je pokazivao 60 ispred auta i bilo je stvarnih 60 !!!
Dali postoji odstupanje pri vecim brzinama ili sto .....
Buduci da je digitalac mislim da nebi trebao imati velike razlike-cak i nikakve-ali opet sajla je veza sa kotacem......
Giz:
Da, provjeravao sam na par načina.
Pokazuje 73 a ide 70.
dhorvat:
Dosta dobro pokazuje R50X, barem do 55-60km/h. Vozio se uz jednog klinca kaj ima dotični skuter i meni je pokazivalo isto ko i kod njega s tim da sam ja neš sitno vračal unazad cajgere na Roxu.
Ja samo znam da sam jednom prilikom išel u Krašić iz Samobora i nigdje ga nisam spuštal ispod 70 po cajgeru, a znalo je doć i do 100km/h i došo sam za 55 minuta tamo, udaljenost 50 km! Znači prosječna brzina oko 55 km/h. Nakon toga sam poživčanil i vratil cajger za 8km/h unazad i sad kaže isto ko u autu do 90 km/h. I ja zadovoljan. Sad ide neš sitno prek 100 po cajgeru kad ga razvučem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju