Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
JetFighter:
I ti serviseri su malo pederi !!!
Ja sam kupio skut kod skare u Os i serviser je prvi put nasuo Scoot 2T - castrol !!!
I kaze da oni to sipaju u serijale-a ja sam trazio na prvom servisu TTS i sad se vozim na njemu !!
Moram i ja provjeriti kakva je situacija kod mene pa cu izbaciti da vidimo jel i sa TTS-om takva situacija kao kod tebe !!!!
A ja ti imam cudno misljenje o tim servisima - tj. da gospoda preporucuju ulje na kojem im glavni uvoznik (nebitno kojeg ulja) da vecu marzu i normalno da njega promoviraju i predlazu !
A kolegi su u Vk rekli da sipa Agip - e sad koji servis tu sere i ko mulja !!!
A sad sam gledao knijzicu koja dodje od proizvodjaca (na 4 jezika) a ne ovu prevedenu !!!
I u njoj nisu naveli ni castrol ni agip i sl.....nego (normalno) TGB ulje ili ulje iste klase kao sto je (e sad ovo nemam pojma sto im znaci) "JASO FC CLASS" 2-taktno ulj !!!
Giz:
--- Citat: MaeroxT - 10 Rujan, 2008, 12:37:07 ---
--- Citat: Giz - 10 Rujan, 2008, 09:57:22 ---Svječica ti je ok... tu nema govora. Ali talog na čelu klipa govori drugačiju priču a to je da je ulje u najmanju ruku "čudno".
--- Kraj citata ---
A ništa, morat ću ga probat poštelat i malo češće provjeriti da utvrdim šta je.
Nego, koje ulje ti sipaš i preporučaš? Zadnje koje sam davno koristio je tts, ali na mašini što se vrtila pod normalno na oko 12500.
--- Kraj citata ---
Ja sam na Valvolineu vozio dosta vremena al se ne sječam točno koje ulje. Pogledam pa javim.
Za sad testiram scootsport 2 i nisam baš zadovoljan. Talog mi radi dok kod Valvolinea toga nije bilo.
MaeroxT:
E da si ovo prije rekao :-X, ja jučer kupio upravo scootsport2, istočio castrol i ulio par deci za probu, vidjet ćemo kako će se ponašati s njim.
Btw, i ja sam pitao kad sam uzimao scoot koje ulje da uzmem, jel možda tts, odgovor je bio da nema potrebe za njim i da je i actevo sasvim ok za moj scoot :icon_scratch:.
Uz to, malo sam se igrao s diznama, 80 je puno previše za ovaj setup bez sportskog filtera, sa 76 je bolje, ali još uvijek malo podriguje na oko 5000, iako nakon toga vuče pošteno, probam danas sa 72.
djsmola:
Gdje nac technigas next r ili zx?
Jel ima kod nas?
U hr sam uspio samo naci gainnelli
JetFighter:
Leo Vince - Auto Bil !
Za technigas nemam pojma !!!
Njih sam zvao i ZX Crome je kod njih 1400 Kn !
Meni je to bilo malo previse pa sam odustao od kupovine kod nas !!!
A na scooter prosports je 120 E !!! Pa radije kupim kod njih !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju