Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Folije imaš na www.dajfolije.com a sprej imaš u bilo kojem dučanu boja i lakova, samo traži trsnparetni sprej u boji i pucaj slojeve koliko hočeš da ti se utamni.
Za žaruljice neznam jer zakonom su zabranjena bilo kakva svjetla koja nisu bijele boje sprijeda vozila i crvena ako su straga vozila. Osim žmigavaca koji moraju biti striktno žute boje.
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Giz - 07 Rujan, 2008, 19:19:51 ---Folije imaš na www.dajfolije.com a sprej imaš u bilo kojem dučanu boja i lakova, samo traži trsnparetni sprej u boji i pucaj slojeve koliko hočeš da ti se utamni.
Za žaruljice neznam jer zakonom su zabranjena bilo kakva svjetla koja nisu bijele boje sprijeda vozila i crvena ako su straga vozila. Osim žmigavaca koji moraju biti striktno žute boje.
--- Kraj citata ---
Ne mislim na plave plave nego boje ko ksenon,pa milijun ljudi to ima...btw kakav to sprej?
Giz:
Točno takav kakav sam ti naveo... Transparent sprej.... u boji u kojoj ti hočeš.
A za žaruljice... To stvarno neznam i nemogu ti pomoči.
JetFighter:
Kolko ti je trebalo da skineš one prednje naljepnice ja sam na to izgubio barem 4 sata,poludio sam al sad je bolji.Di ima za kupit taj sprej u zagrebu,i kaj znači farba se samo ono vanjsko?Ali čini mi se malo pretamno jel se vidi kad daješ žmigavac?
[/quote]
Pa otprilike sat i pol sa skidanjem ljepila sa maske !!!
Ja sam se usudio i nitro razredivacem skidao ljepilo i imao srece da nisam ostetio ni masku ni boju !!!
Mada nebi preporucio svakome ako nema osjecaja za dodavanje razr. na krpicu-neznam sta ce biti ako se pretjera sa razr. !!!
Jeste dosta tamno,danju se vidi slabije nego inace(sto je i normalno) a po mraku bas i nema nekih pretjeranih smetnji !!!
A odradio sam i zadnje svjetlo-ideja kao i kod Giz-a !!!
Isprike na losijim slikama-slikano je sam moba-digi ostao bez baterija !
Giz:
Evo 3 videa da se vidi kako scoot ide... komentari dobrodošli... naravno, ne oni vulgarni! ;) :icon_thumright:
PS
Samo da napomenem... Sva tri ubrzanja su uzbrdo i ja osobno imam 106kg... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju