Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Dinac i ja uspjeli nakon hrpu fleksanja, mozganja i pripasivanja napokon smontirati auspuh. :headbang:
Transformacija do bola... totalno drugačiji scoot.
U startu sam jako puno izgubio jer sam ostavio serijske rolice zbog polinija koji mi dolazi za 2 dana. Nije mi se dalo raskopavati sad pa opet za 2 dana isti posao. Daklem, start koma! :sad3:
Čim pređem 30ak km/h scoot osjetnije povuče... Tek poludi kad pređem 50km/h i zakuca se do 73km/h po čukici. :headbang:
Podesim vario pa bacim filmek kak ide stroj sa tim upgradeom.
Definitivno se isplati na njemu promjeniti spooh... razlika nebo/zemlja. :icon_biggrin:
i video... Prvi start nakon montaže... Nepodešen, nerazrađen. :binkybaby:
http://www.youtube.com/v/WBu7jy5Au58
replcnt:
na startu ti se vuče jer su ti federi kvačila sada preslabi, stavi tvrde pa češ vidit kako če se tek onda preporodit na startu :icon_thumright:
Giz:
Visoko starta scoot.. Nije do federa... Baš su role preteške... Neda mu da se zavrti...
Krene navlačiti sa 6k rpm po čukici prema 9.5k rpm....
Sve po čukici, upitno je koliko je to točno.
replcnt:
ja kad sam stavio spuh, vuko se do nekih 30-40, jadan, a onda čupne ko blesav i vuče, a kad sam stavio žute federe na kvačilo start se preporodio, odma skače na gas
Giz:
U petak mi dolazi sve to. I federi i centralni i rolice i vario i još poneka sitnica... sve če se uštelati pa ču vidjeti kako če to sve iči. :headbang:
Hvala na savjetu. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju