Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
A turpiju imam.. :toothy12:
Niš,budem predveče kad malo zahladi proširio rupe na dovoljnu dimenziju. :icon_biggrin:
EDIT:
Vrag mi nije dao mira.. Razborao sam sve one rupe, dodao još 10ak na bočne stranice i fino se osjeti sad da zrak struji. Isprobao sad na dužoj ruti i razlika je velika.
Da dodam na popis još jedan dio... Naručio upravo i Multivar zajedno sa auspuhom. :frajer: :icon_biggrin:
master_o_fight:
čini se da će ovo biti jako lijep projekt u kojem su objašnjenja :happy3:
svemirac:
--- Citat: Giz - 25 Lipanj, 2008, 10:12:46 ---A turpiju imam.. :toothy12:
Niš,budem predveče kad malo zahladi proširio rupe na dovoljnu dimenziju. :icon_biggrin:
EDIT:
Vrag mi nije dao mira.. Razborao sam sve one rupe, dodao još 10ak na bočne stranice i fino se osjeti sad da zrak struji. Isprobao sad na dužoj ruti i razlika je velika.
Da dodam na popis još jedan dio... Naručio upravo i Multivar zajedno sa auspuhom. :frajer: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
bravo majstore odličan post... :headbang: javi kad dovršiš projekt,da i ja krenem u nešto slično. :icon_thumright:
Giz:
Ewo par slikica večeras sa NSBa. Nisu pro kvalitete ali se daju pogledati.... :laughing7:
Vlasnik vozila:
I vlasnica:
A dok smo bili tamo... Poslikali smo i od Dinca scoot. :headbang:
EDIT:
Naručio sam si i set dizna za štelanje carba... 50-72 veličine. :headbang:
EDIT 1:
Stigla prva pošiljka... Nisam još smontirao, malo je prevruče... to če pričekati do naveče a onda če biti update 2. :headbang:
Daklem:
Naručeno sa cilinder.si!
Stiglo na vrijeme i kako je bilo dogovoreno. Sad čekam variomat u petak i set rolica za štelanje. Od dizna sam odustao. To ču uzeti sa 19mm karbom i kitom kasnije.
Iako, nisu mi poslali papir od mervera tako da sam platio carinu a merver nisam dobio... to moram s njima još riješiti jer me sve koštalo 18% više nego što je trebalo njihovom greškom. Nadam se da če se situacija riješiti na obostrano zadovoljstvo.
Dinac:
hihi, boleti kita :) doletim kasnije na montazu, mozda i meni pripasemo :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju